Η ανθρωπότητα κάθεται πάνω στην κορυφή ενός ηφαιστείου

Αλέξανδρος Τσίγγος01 Ιουνίου 2021

Η ανθρωπότητα κάθεται πάνω στην κορυφή ενός ηφαιστείου.

Σκωτία, Ουαλία, Αγγλία, ο ιός επιστρέφει, οι επιστήμονες ανησυχούν.

Η επιστήμη ως επιστήμη, είναι ανίκανη να καθορίσει η ίδια είτε τα όριά της είτε τους σκοπούς της.

Επειδή περνιέται ως αντικειμενική, σημαίνει ότι και δεν έχει ηθική ούτε και ανηθικότητα.

Εάν ζητούσαμε από την επιστήμη να μας πει ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά και τα πιο οικονομικά μέσα για να εξολοθρευτεί η ζωή επί της Γης, η επιστήμη, ως επιστήμη, είναι υποχρεωμένη να μάς δώσει μία επιστημονική απάντηση –και άλλωστε κατά κάποιο τρόπο την έχει δώσει με τις πυρηνικές βόμβες. Ως επιστήμη δεν έχει τίποτε να πει πάνω στον καλό ή κακό χαρακτήρα μιας ιδέας, π.χ. να εξολοθρευτεί η ζωή πάνω στη γή*

Αυτό ακριβώς προκάλεσε αυτή η αυτονόμηση της επιστημονικής ανάπτυξης και το γεγονός ότι στους επιστήμονες (ως τέτοιους, αλλά και κοινωνικά), δεν τους πέφτει λόγος σχετικά με την χρησιμοποίηση και τον προσανατολισμό αυτής της ανάπτυξης και των εφαρμογών τους.

Γιατί λέω ότι δεν τους πέφτει λόγος και «κοινωνικά»; Διότι αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι οι επιστήμονες, είναι οι χρηματοδότες τους όπως ο Gates η ο Soros, και όλος ο ιστός των γραφειοκρατών και πολιτικών που πέφτει κάτω από τα δισεκατομμύρια επενδύσεων που γίνονται με βάση τις επιθυμίες, ιδεοληψίες και δογματισμούς των χρηματοδοτούντων.

Αν για παράδειγμα ο Soros η ο Gates πιστεύουν ότι η Δημοκρατία στην Δύση έχει αποτύχει και ο σημερινός άνθρωπος είναι ένα ελαττωματικό προϊόν της φύσης, όλα τα χρήματα τους θα δοθούν στην επιστήμη προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι επιστήμονες δε θα κρίνουν γιατί πρέπει να κάνουν αυτή η την άλλη έρευνα, εφόσον άλλος πληρώνει.

Και με αυτό πληρώνονται πλουσιοπάροχα και ζουν την ζωή τους.

Τα προβλήματα του κόσμους όμως, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και πολιτισμικά στην πραγματικότητα οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει υποστηρίζοντας την άνιση κατανομή του πλούτου σε παγκόσμια διάσταση, τον πόλεμο και την κοινωνική καταστροφή.

Που ήταν ο κύριος Gates που μοιράζει εμβόλια για να σωθεί η Αφρική και ο κόσμος όλος, στην σφαγή του 1.000.000 Τούτσι στην Ρουάντα;


Που είναι στο ξεκλήρισμα των ανθρώπων της Ερυθραίας Τιγκράϊ στην Αιθιοπία;

Μετά τις αποκαλύψεις για την χρηματοδότηση των ερευνών για την ανάπτυξη του Sars Cov 19 ως βιολογικό όπλο, από τον dr. Fauci, στην Αμερικανική Γερουσία, παμψηφεί η γερουσία ενέκρινε νομοθέτημα για την πλήρη διερεύνηση της προέλευσης του ιού.

Όμως πλέον αποκαλύψεις που γινόντουσαν την προηγούμενη χρονιά έρχονται να συμπληρώσουν το puzzle.

Μπορεί πιθανά ο πρόεδρος Τραμπ μέσα από την αντι Κινεζική πολιτική του να ονόμασε τον ιό Κινέζικο ιό και να έπεσε επάνω του η διεθνής του δικαιωματισμού ότι προσδίδει σε έναν ιό ρατσιστικό – φυλετικό, με το κίνημα των woke σε πλήρη επίθεση ενάντια στην εθνοκεντρική πολιτική του, να το περιόριζε εκεί..

Όμως οι αποκαλύψεις έρχονται βροχή κι ας παραγκωνίζονταν μέχρι τώρα από τα διεθνή ΜΜΕ

O Κινέζικος Ιός είναι παιδί της Κίνας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Φιλανδίας!

O Κινέζικος Ιός κατασκευάστηκε σα βιολογικό όπλο με τα μηχανήματα που πρόσφερε η Γαλλία για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου βιολογικού πολέμου στην Γιουχάν μέσω της εθνικής εξωτερικής πολιτικής της όπου τον ολοκλήρωσε πλήρως τους εξοπλισμούς των εργαστηρίων του Γιούχαν το 2015.

Όταν δηλαδή ο κύριος Φάουτσι για να προσπεράσει την απαγόρευση που επέβαλε ο πρόεδρος Ομπάμα στην Αμερική, το έκανε από την πίσω πόρτα μέσω της EcoLife.

Η Γαλλική εταιρεία BioMérieux ένας παγκόσμιος κολοσσός στην ανάπτυξη εμβολίων, διαγνωστικών, και βιολογικών ερευνών και χρηματοδότη επίσης του Ινστιτούτου Παστέρ.


Σε συνεργασία με την Γαλλική κυβέρνηση Σιράκ, Σαρκοζί και κατόπιν Μακρόν, και το ΓαλλοΚινεζικού Οργανισμού (που συμμετέχει και ο Ζακ Αταλλί, πρώην συμβούλου του προέδρου Μιτεράν, πρώτο προέδρο της Ευρωπαϊκής τράπεζας, δημιουργό του προγράμματος ΕΥΡΗΚΑ για την προώθηση νέων τεχνολογιών στην Ευρωπαϊκή Έρευνα και που μεταφέρω από τα Ελληνικά HOAXES τα ακριβή του λόγια:

«Είναι δυνατόν και ευκταίο να ζήσεις 120 έτη;

όταν ξεπερνά τα 60/65 έτη, ο άνθρωπος ζει περισσότερο απ’ ό,τι μπορεί να παράγει κι έτσι κοστίζει περισσότερο στην κοινωνία.

Πράγματι, από την πλευρά της κοινωνίας, είναι προτιμητέο για την ανθρώπινη μηχανή να σταματά απότομα να λειτουργεί παρά να φθείρεται σταδιακά.

H ευθανασία θα είναι, σε κάθε περίπτωση, ένα βασικό όργανο στις μελλοντικές κοινωνίες.

Θέλει κανείς να του τα κάνουμε λιανά τι λέει αυτός ο άνθρωπος;

Λέει ότι οι άνθρωποι είναι μηχανές που δε πρέπει να ζούνε πέρα από την παραγωγική τους περίοδο και η ευθανασία είναι μια λύση.

Στο δε βιβλίο του, αναφέρει ότι μια στημένη πανδημία μπορεί να επιφέρει την λύση μιας και δε μπορείς να μπεις στην διαλογή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ας το αφήσει η τεχνολογία να βρει την λύση.»

Αναφερόμαστε πιο πάνω στο ινστιτούτο Παστέρ, γιατί ο καθηγητής Φουτιγιάν, όταν παρουσίασε τις πατέντες του Ινστιτούτου για τον sars covid 19 από το 2015, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο!!!!!

Η Φιλανδία που κολλάει;

Οι Κινέζοι πρόσφεραν στον καθηγητή ερευνητή του πανεπιστημίου του Ελσίνκι, Tero Ahola 30.000.000 ευρώ για να πάει να εργαστεί στο εργαστήριο βιολογικού πολέμου στο Γιουάν.

Με τέτοια χρήματα ποιος επιστήμονας που θεωρεί τον άνθρωπο μηχανή δε θα πάει να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα;


Γιατί μας νοιάζουν όλα αυτά;

Θα πούμε σε τι λούκι έχουν βάλει την ανθρωπότητα:

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι τόσες πολλές μεταλλάξεις του ιού, είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών.

Ο ιός και όλοι οι ιοί της γρίπης, μεταλλάσσεται για να διασωθεί, να ξεγελάσει τις άμυνες του ξενιστή του.

Του ανθρώπου.

Μια από όλες τις μεταλλάξεις, η Ινδική (αλήθεια γιατί ενοχλούσε η φράση Κινέζικος ιός και δεν ενοχλεί τα διεθνή μέσα η φράση Ινδική μετάλλαξη, που ήδη έχουμε αναφέρει ότι δεν υπάρχει στην επιστημονική καταγραφή ως τέτοια) είναι ένα ηφαίστειο που έχει αρχίσει να εκρήγνυται ήδη στην Αγγλία.


Πρωτοσέλιδο σε όλα Αγγλικά μέσα.

Ποια η έκπληξη;

Ότι στις περιοχές που έχουν γίνει οι περισσότεροι εμβολιασμοί, έχουμε την ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων με την ανάγκη της νοσηλείας.

Γιατί λοιπόν μας νοιάζει ολη η ιστορία;

Γιατί αφού οι επιστήμονες έφτιαξαν έναν ιό χίμαιρα και επέτρεψαν να διαδοθεί, έχωσαν στην ανθρωπότητα στον ρόλο του γαϊδάρου που εμπρός του έχει ένα καρότο, ότι θα σωθεί με τους εμβολιασμούς, μόνο για να διαπιστώσει ότι μπήκε σε ένα ατέρμονο κυνήγι θεραπείας που δεν θα έρθει ποτέ.

Συν ότι κάθε φορά που καταναλώνουμε ένα προϊόν της Κίνας, υποστηρίζουμε και τον σημερινό υπονομευτεί της Δημοκρατίας μας, της ευημερίας μας και του μέλλοντος μας.

Στο ντοκουμέντο που αποκαλύφτηκε πως οι Κινέζοι επιστήμονες και στρατός θεωρούν πως ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι βιολογικός πόλεμος λένε ανάμεσα στα άλλα:

«Ο ιός SARS - εκ των οποίων το Covid είναι παράδειγμα – μας εισάγει σε μια «νέα εποχή γενετικών όπλων».

Υπερηφανεύονταν ότι οι ιοί θα μπορούσαν να «τεχνητά χειραγωγηθούν σε έναν αναδυόμενο ιό ανθρώπινης νόσου, στη συνέχεια να οπλιστούν και να εξαπολυθούν με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί».

Μετά από εξελίξεις σε άλλους επιστημονικούς τομείς, σημειώθηκαν σημαντικές προόδους στην παράδοση βιολογικών παραγόντων.

Για παράδειγμα, η νέα ιδιότητα να στεγνώνει με ψύξη μικροοργανισμών κατέστησε δυνατή την αποθήκευση βιολογικών παραγόντων και την αερολύση τους κατά τη διάρκεια επιθέσεων."

*Κορνήλιος Καστοριάδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.