Η ανταπόδοση του ΠΑΟΚ στους κατόχους διαρκείας

Κώστας Πετρωτός02 Ιουνίου 2020

Είναι λογικό να τίθεται ζήτημα ανταπόδοσης ή αποζημίωσης από τους κατόχους διαρκείας που, ελέω κορωνοϊού, δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες για τους οποίους έχουν πληρώσει. 

Το ρεπορτάζ της «Μ» αναφέρει ότι σχετική συζήτηση έγινε και εντός ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη το έχουν ιεραρχήσει πολύ ψηλά ως ζήτημα, καθώς αφορά περισσότερους από 21.000 ανθρώπους που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για όλα τα ματς της Τούμπας.

Συζητήθηκε το αν θα μπορούσε να γίνει κάτι ανταποδοτικά (είτε με μείωση της συνδρομής στο PAOK TV, είτε με κωδικούς για παιχνίδια), αλλά τεχνικά δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Οπότε αυτό που προκρίνεται είναι η ανταπόδοση να έρθει είτε μέσα από τα διαρκείας της επόμενης περιόδου (αν κάτι τέτοιο επιτραπεί), είτε επίσης μέσα από μεμονωμένα παιχνίδια, όταν ανάψει το «πράσινο φως» για να διεξαχθούν και πάλι αγώνες με κόσμο. Και επειδή είναι αλήθεια ότι οι κάτοχοι διαρκείας και τα προηγούμενα χρόνια είχαν αναγκαστεί να χάσουν παιχνίδια, το θέμα απασχολεί έντονα στα γραφεία της Τούμπας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.