Η ανταμοιβή του Τσόλακ στο ΟΑΚΑ και η… αποθέωση από τον Κούρτιτς

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΙΡΗ

Ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε το πρώτο του γκολ σε κανονική ροή αγώνα και μιλώντας στο metrosport.gr εξήγησε γιατί ήταν σίγουρος ότι αυτό θα ερχόταν. Ο Κροάτης φορ μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ και γνώρισε μία πρωτότυπη αποθέωση με σύνθημα από τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο γκολ σε κανονική ροή αγώνα: «Συμφωνώ ότι πλέον γνωρίζω άριστα και την τακτική και την φιλοσοφία της ομάδας. Και στα προηγούμενα ματς θεωρώ ότι έπαιξα καλά, δούλεψα πολύ για την ομάδα και περίμεναν μόνο την ανταμοιβή. Αυτή είναι η ζωή του επιθετικού μερικές φορές. Είχα δοκάρι και όλα αυτά, αλλά το είχα πει και στον κόουτς: «θα τα δώσω όλα», με εμπιστεύτηκε και το ένιωσα. Παιχνίδι με παιχνίδι, όλη η ομάδα, οι οπαδοί μου έδωσαν επίσης υποστήριξη. Κανείς δεν περίμενε όσα εγώ αυτό το γκολ και γι’ αυτό το πανηγύρισα έντονα».

Για το αν είχε πίεση λόγω του ότι δεν είχε σκοράρει ως τώρα, αν έλεγε στον εαυτό του «πρέπει να σκοράρω…»: «Για να είμαι ειλικρινής όχι. Εμαθα πολλά από την πρώτη φορά μου εδώ στον ΠΑΟΚ, ήμουν ήρεμος και δούλευα πολύ, γιατί γνώριζα ότι έχω την ικανότητα να σκοράρω, έχω την ποιότητα και δούλευα. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν προπονητή και μία ομάδα που μου έδωσαν την εμπιστοσύνη και μου μιλούσαν έτσι. Η επιτυχία είναι μέσα στον ΠΑΟΚ, ο καθένας δίνει τα πάντα για την ομάδα και μπορείτε να το δείτε πλέον καθημερινά».

Για το αν το μεγάλο κέρδος της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση και μπορεί να αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο στα ματς με την Μαρσέιγ: «Όχι, δεν το νομίζω, ο κόουτς πάντα μας πιέζει να νικήσουμε σε κάθε ματς. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δίνουμε τα πάντα κάθε τρεις, τέσσερις μέρες. (σ.σ. σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Κούρτιτς που έβγαινε από τα αποδυτήρια και άρχισε να του τραγουδά «Τσόκι, Τσόκι, Τσόκι γκολ, μην πασάρεις, απλά βάλε γκολ (σ.σ. Coki goal, don’t pass the ball, just score the goal) με τον Μπότο να συμμετέχει στον… χαβαλέ, εξηγώντας ότι θα βάλει πρόστιμο στον Κούρτιτς γιατί δεν φορούσε από πάνω φόρμα του ΠΑΟΚ και τον Σλοβένο να συμμετέχει «δεν παίζω στον ΠΑΟΚ, είμαι μεγάλος θαυμαστής του…»). Δεν έχουμε χάσει την συγκέντρωση στο πρωτάθλημα, πάμε στο 100% σε κάθε ματς».

Για τον έντονο πανηγυρισμό: «Ναι το πανηγύρισα, ειδικά σε αυτό το στάδιο, σε αυτό το ντέρμπι. Όχι μόνο εμείς εδώ, αλλά όλοι στην Θεσσαλονίκη, πανηγύρισαν όπως εγώ. Νομίζω πανηγύρισαν σαν τρελοί, έτσι και εγώ είμαι συναισθηματικός τύπος και μου αρέσει να πανηγυρίζω όλα τα γκολ έτσι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετρά μόλις μία ήττα στο 2022 που ήταν μάλιστα χωρίς κόστος, καθώς ο Δικέφαλος απέκλεισε την Μίντιλαντ: «Όπως είπα, ο κόουτς μας ωθεί στο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος μας. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Είναι ωραίο να κάνουμε αυτό το σερί».

Για το πόσα γκολ στοχεύει να σκοράρει ως το τέλος της σεζόν: «Θα το δούμε, παιχνίδι με παιχνίδι, θέλω να τα δίνω όλα, χαίρομαι όταν νικάμε και αν σκοράρω θα είναι κάτι έξτρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.