Η ανάρτηση του Φιρμίνο για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Βραζιλίας

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Νοεμβρίου 2022

Η εθνική Βραζιλίας ανακοίνωσε την αποστολή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, με τον Τίτε να αφήνει εκτός αποστολής τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.  Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ σχολίασε μέσω των social media τον αποκλεισμό του χρησιμοποιώντας φράσεις από τη βίβλο! 

«Ξεκινώντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα τα υπέροχα μηνύματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και το ίδιο ισχύει και για μένα.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόμουν ή ονειρευόμουν για τη ζωή μου, αλλά βλέποντας πίσω είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το όνειρο, που έζησαν κι άλλοι πολλοί.

Εσύ, Κύριε, θα του εξασφαλίζεις την ειρήνη, που ο νους του μένει σταθερός, επειδή σ' εμπιστεύεται. (Ησαΐας 26:3)

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να εκφράσω τον σεβασμό μου και να συγχαρώ όλους όσους κλήθηκαν. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα τιμή να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου, ειδικά με το δώρο που μου έδωσε ο Θεός. Είμαι βέβαιος ότι ο Θεός έχει φυλάξει ό,τι καλύτερο για μένα.

"Γιατί γνωρίζω τα σχέδια που έχω για σένα", λέει ο Κύριος, "σχέδια να σε ευημερήσουν και όχι να σε βλάψουν, σχέδια να σου δώσουν ελπίδα και μέλλον".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.