Η ανανέωση του Στέφαν Σβαμπ είναι στην ατζέντα για τα προσεχώς

Κώστας Πετρωτός08 Ιουνίου 2021

Ο Στέφαν Σβαμπ έκανε με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Σε 48 συμμετοχές, πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ, κατακτώντας και το πρώτο Κύπελλο της καριέρας του. 

Ο Αυστριακός μέσος ήταν μία από τις μεταγραφές με θετικό πρόσημο που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι κι αυτό αποτελεί και την αξιολόγηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος μέσος είχε υπογράψει, βέβαια, συμβόλαιο για 2+1 χρόνια το περασμένο καλοκαίρι και υπό αυτό το πρίσμα ο ΠΑΟΚ αισθάνεται σίγουρος ότι ορίζει το μέλλον της σχέσης μαζί του.

Φαίνεται, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ότι σκέφτεται εδώ και μήνες ζεστά όχι μόνο να ενεργοποιήσει το +1 στην συμφωνία, αλλά ενδεχομένως η ανανέωση συνεργασίας να αφορά και για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα με όσο αποκαλύπτει η στήλη, η πρώτη εκδήλωση της επιθυμίας για να πάει τουλάχιστον μέχρι το 2023 η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ είχε γίνει από τον πρώην αθλητικό διευθυντή, Ολαφ Ρέμπε, ο οποίος δεν εξέφραζε μόνο την δική του επιθυμία, αλλά και συνολικά όλου του συλλόγου. 

Στην Τούμπα εκτιμούν, μάλιστα, όχι μόνο την αγωνιστική, αλλά και την συνολική συμπεριφορά του Στέφαν Σβαμπ, αφού είναι παίκτης ομάδας με πολύ καλό αποτύπωμα εντός αποδυτηρίων και βοήθειες στους νεαρούς συμπαίκτες του. Εφόσον ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών με παίκτες που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται ή επείγει να ανανεωθούν όπως είναι του Αντριγια Ζίβκοβιτς, τότε είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Σβαμπ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις που έχουν γίνει, ήδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μιλήσει με πολύ θετικά σχόλια για την αξία του Αυστριακού, όπως τον αξιολόγησε με βάση τα ματς στην σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.