Η αναμονή για Καντζούρη και οι ελληνικοί στόχοι του Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης22 Ιουνίου 2020

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το πλάνο του Ηρακλή στο μπάσκετ για την επόμενη χρονιά, αφού παρά την αναμονή για την κατάληξη των συζητήσεων με τον Ηλία Καντζούρη υπάρχουν σαφείς σκέψεις για το αγωνιστικό κομμάτι.

Αν δεν προχωρήσει του Ηλία Καντζούρη, Βαγγέλης Ζιάγκος και Ντίνος Καλαμπάκος είναι ψηλά στη λίστα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει πάντα και ο Χάρης Μαρκόπουλος εφόσον δεν καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής θα έχει σαφώς ελληνική βάση και η αρχή θα γίνει με Καββαδά και Ζάρα. Οι “κυανόλευκοι” καλούνται να υλοποιήσουν το πλάνο του προπονητή τους, αλλά ρίχνουν ήδη κλεφτές ματιές στην αγορά.

Αυτές περιλαμβάνουν τα ονόματα του Γιώργου Τσαλμπούρη, του Θωμά Κώττα, του Γιάννη Κουζέλογλου, ενώ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης υπάρχει σαν επιλογή στο μπλοκάκι… των “κυανόλευκων”. Στα γκαρντ ενδιαφέρει ότι είναι καλό σαν Ελληνας, αλλά θα πρέπει στο Ιβανώφειο να κινηθούν γρήγορα.

Στους ξένους υπάρχει θέληση για Σούλερ και Ντέιβις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και 6 νέοι παίκτες αν μείνει ο Καντζούρης. Πάντως, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες πρώτες βολιδοσκοπήσεις, αφού ο Ηρακλής θέλει να κάνει γρήγορα το ρόστερ του.

Αλλωστε, στις 2 Ιουλίου θα συνεδριάσει το συμβούλιο του BCL και εκεί θα αποφασιστεί ποιες ομάδες απ’ αυτές που έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής θα μετέχουν. Αρχίζουν 56 ομάδες και καταλήγουν 32, μέσω των προκριματικών αγώνων που θα γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Συνολικά, και τελικά, 24 ομάδες θα πάνε κατευθείαν στους ομίλους και 8 θα προκριθούν από τους προκριματικούς γύρους. Το πιθανότερο είναι βέβαια για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι να συμμετέχει στα προκριματικά, οπότε θα πρέπει να είναι έτοιμος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.