Η αναγκαία προσαρμογή του Ζοσέ Μπότο στα δεδομένα που ισχύουν για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός09 Ιανουαρίου 2022

Πολύ θετική πρώτη εικόνα έχει δημιουργήσει ο Ζοσέ Μπότο εντός ΠΑΕ κατά τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα. 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα, και ο Πορτογάλος θα κριθεί στο… γήπεδο, από το έργο που θα παρουσιάσει στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Δεν είναι ψέματα ότι όλοι περιμένουν από τον 55χρονο αθλητικό διευθυντή να προβεί στις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. 

Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό πρέπει να προχωρήσει ο ίδιος στην αναγκαία προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ. Ο Μπότο είχε μάθει αν συνεργάζεται με ομάδες ανώτερων πρωταθλημάτων και μεγαλύτερης οικονομικής εμβέλειας, όπως η Μπενφίκα και η Σαχτάρ και διαχειριζόταν διαφορετικά ποσά στις μεταγραφές.

 Πρόσφατα, για παράδειγμα, υπήρξε δημοσίευμα αποτίμηση της παρουσίας του στην Σαχτάρ, όπου μεταξύ άλλων σημειωνόταν, ότι συμμετείχε σε ένα μεταγραφικό πλάνο που υποστηρίχθηκε με 100 εκατομμύρια ευρώ. Τα ποσά αυτά, όχι στον ΠΑΟΚ μόνο όσο μεγάλο brand name κι αν έχει, δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σημαίνει ότι η προσέγγιση σε παίκτες που θέλει να φέρει στην Τούμπα θα πρέπει να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Ο ίδιος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και γρήγορα θα βρει τις ισορροπίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.