Η αναγέννηση του τμήματος πόλο του Ηρακλή: «Δεν θέλουμε η προσπάθειά μας να είναι πυροτέχνημα» (pics)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου09 Ιουνίου 2023

Στο Εθνικό Κολυμβητήριο συναντήσαμε τον Δανιήλ Αβραμίδη, έφορο υγρού στίβου του Ηρακλή, και τον προπονητή του γυναικείου τμήματος πόλο, Κώστα Καπετανικόλα, και μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους. 

«Δεν θέλουμε η προσπάθεια που κάνουμε να είναι πυροτέχνημα, θέλουμε να έχει διάρκεια» ήταν τα πρώτα λόγια τους. Έχουν υπό την εποπτεία τους 12 τμήματα πόλο, με περίπου 120 παιδιά, επιχειρώντας την αναγέννηση τους. Προ Μίνι, αγόρια και κορίτσια, Μίνι Κορασίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες, Νέες Γυναίκες και Γυναίκες και όσον αφορά τα αντρικά, Προ Μίνι Παίδες, Μίνι Παίδες, Παίδες, Έφηβοι, Νέων Αντρών και Αντρικό, είναι σε εγρήγορση ενόψει των τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Εθνικό Κολυμβητήριο και στη Νεάπολη με πέντε προπονητές οι οποίοι είναι οι εξής: Γιάννης Ζησόπουλος, Κώστας Καπετανικόλας, Σωκράτης Άγγος, Δημήτρης Πανταζής και ο Γιώργος Πάσαρης.

Μίνι Παίδες - Κ13 Τελική φάση μετά από 13 χρόνια


Μίνι Κορασίδες


Κορασίδες - Κ15 Τελική φάση μετά από 10 χρόνια



Το γυναικείο τμήμα την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμαστεί στη Λαμία σε σημαντικό τουρνουά, με αντιπάλους την τοπική ομάδα, τον Άρη Νίκαιας και τον ΝΟ Λάρισας, ενόψει της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών (8-9 Ιουλίου).

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Καπετανικόλας, ανέφερε στο Metrosport.gr: «Τα περισσότερα κορίτσια είναι μέχρι 17 ετών, είναι νεανικό σύνολο, και η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις την συμμετοχή στο φάιναλ φορ της Β' Εθνικής με στόχο την άνοδο στην Α2. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αποτελώ κομμάτι της αναγέννησης του Ηρακλή, γιατί εγώ τον είχα ζήσει παλαιότερα σε πολύ υψηλό επίπεδο και επιθυμία μου, φυσικά, είναι να τον ξαναδούμε εκεί που ανήκει.»

Το φάιναλ φορ, μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας:

1. Κωτούλα Κατερίνα

2. Κρεμμύδα Άννυ

3. Σιάκα Μαριλίζα

4. Γκαμούρα Μιχαέλα

5. Κωτούλα Κασσιανή

6. Χαλκιά Κατερίνα

7. Γκουβούδη Γεωργία

8. Γαντά Σοφία

9. Σπανδωνίδου Λαμπρινή

10. Γάτσου Όλγα

11. Διδασκάλου Μαρκέλλα

12. Κωνσταντινίδου Χαρά

13. Καλαϊτζή Παρασκευή

14. Σπύρου Νεφέλη

15. Ρόρρου Νάσια

16. Πελίτη Έλλη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.