Η αναφορά της UEFA για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Η UEFA έχει αναφορά στην επίσημη σελίδα της για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, επισημαίνοντας την μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι ''ασπρόμαυροι'' μετά την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο καλούνται με τον κόσμο στο πλευρό τους-που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά στην Τούμπα-να πάρουν την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Αναλυτικά:

''Σημειώθηκαν 93 λεπτά πριν ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει μια προσπάθεια στο στόχο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι, και ακόμη και τότε το φάουλ του Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία και τις ευκαιρίες της Κλαμπ Μπριζ, η βελγική ομάδα μετράει μόνο ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα με τον Χιούγκο Βέτλεσεν. ''Κερδίσαμε, αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες», δήλωσε ο Μίχαλ Σκόρας. 

Απεναντίας, ο Νίκι Χάγιεν έχει ήδη υποσχεθεί ότι οι παίκτες του δεν θα προσπαθήσουν να μείνουν στο προβάδισμά τους – έχοντας δει τον ΠΑΟΚ να διαλύει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» για να ανατρέψει ολοκληρωτικά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς την τριάδα Ίγκορ Τιάγκο, Μαξίμ Ντε Κάιπερ και Μέχελε οπότε ο ΠΑΟΚ θα αισθανθεί μια πραγματική ευκαιρία για να βρεθεί στους 4''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.