Άρης: Ύστατη προσπάθεια για Μίνα

Γιώργος Στράντζαλης29 Ιουλίου 2022

Ο Αρης με τις δύο νίκες επί της Γκόμελ προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο και προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ταυτόχρονα, η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της ώστε να καλύψει και τις τελευταίες (βασικές) αγωνιστικές ανάγκες που έχει το ρόστερ, με τον κεντρικό αμυντικό να παραμένει σε πρώτο πλάνο, ενώ η υπόθεση του Σάντι Μίνα επανήλθε στο προσκήνιο. 

Για την ακρίβεια, δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη ο Ισπανός φορ παρά τις πολλές δυσκολίες που εμπεριέχει η περίπτωσή του, με μεγαλύτερη όλων την αρνητική στάση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τα δεδομένα ωστόσο μπορούν ν’ αλλάξουν και ο Αρης να πετύχει το deal του καλοκαιριού. Η σχέση του Μίνα με την Θέλτα έχει οδηγηθεί στα άκρα, ενώ ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου αποκάλυψε χθες πως συζητά με δύο ομάδες για τον 27χρονο επιθετικό.

Ο Αρης “ακουμπάει” στις διαταραγμένες σχέσεις του Μίνα με την ομάδα του και σύμφωνα με πληροφορίες έχει επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση προς τον Ισπανό στην προσπάθεια να βρει κοινό σημείο επαφής και να πείσει τον παίκτη για θετική απάντηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μια υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, μέσα στα επόμενα 24ώρα, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να τσεκάρουν τις 2-3 επιλογές που έχουν ξεχωρίσει από τη μεταγραφική τους λίστα με αυτή του Ριτσέντλι Μπαζοέρ να παραμένει ψηλότερα απ’ όλες. Ο Ολλανδός αμυντικός, πρώην της Φίτεσε και με θητεία σε Αϊντχόφεν και Άγιαξ, συγκεντρώνει το αγωνιστικό πακέτο τόσο για την ενίσχυση στη θέση των στόπερ όσο και στον κεντρικό άξονα, καθώς έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει και ως “6άρι”. 

Θέση στην οποία αυτή τη στιγμή ο Αρης δείχνει να έχει θέμα. Βέβαια, η περίπτωσή του δεν εξαρτάται μόνο από τους Κιτρινόμαυρους αλλά και από τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή, τον οποίον έχουν προσεγγίσει δύο top ομάδες της χώρας του. Με τον Αρη έχει μια απόσταση στο οικονομικό, αλλά στις διαπραγματεύσεις που έγιναν -και θα συνεχιστούν – ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να έρθει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της προσπάθειας των Κιτρινόμαυρων να αποσπάσουν την υπογραφή του Μπαζοέρ. Προφανώς όμως δεν είναι η μοναδική τους επιλογή καθώς ταυτόχρονα με τον Ολλανδό κάνουν focus και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook  
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.