Η αλλαγή της Βρισηίδας Ανδριώτου που... θυμίζει Τούνη (pic)

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας έχουν αποφασίσει να το πάνε το εργάκι μέχρι τέλους και από τη στιγμή που τελείωσε το Survivor, δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται παντού, να μιλάνε για τη σχέση τους και να κάνουν αναρτήσεις στο Instagram. 

Συνοδευόμενες με άσχετα κλισέ όπως «Μην περιμένεις από ‘φθηνούς’ ανθρώπους να εκτιμήσουν ‘ακριβές’ συμπεριφορές γιατί το κάρμα δεν έχει μενού, σου σερβίρει ότι αξίζεις!», σχόλιο που συνοδεύει φωτογραφία τους από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου παίρνουν πρωινό.

Κι αφού είναι ένα αχώριστο ντουέτο, ως τέτοιο εμφανίστηκαν και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά την Τετάρτη, για να μιλήσουν για την πορεία του ειδυλλίου και της συγκατοίκησης, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν ξανά στο Survivor.

Εκεί η Βρισηίδα εντυπωσίασε άπαντες με την αλλαγή στην εμφάνισή της, έχοντας αποκτήσει καμπύλες και έχοντας βάψει τα μαλλιά της ξανθά, θυμίζοντας αρκετά κάτι από την κάποτε φίλη της, την Ιωάννα Τούνη. Φυσικά, η αλλαγή της δεν έμεινε ασχολίαστη, παρά το γεγονός πως όπως φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι μόνιμο…

Πηγή:www.dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.