Αρης: Η αλήθεια του Πίρσμαν και οι μεταγραφές

Γιώργος Στράντζαλης26 Δεκεμβρίου 2021

Η συνέντευξη του Μάρβιν Πίρσμαν σε βελγικό ΜΜΕ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «Μ» και του Metrosport.gr σχετικά με τον χρόνο των διαπραγματεύσεων του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού. 

«Ηταν απογοητευτικό που δεν πήγα στον Αρη το περασμένο καλοκαίρι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα κι έτσι αυτή η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε», είπε και στάθηκε στο βήμα που θα έκανε στην καριέρα του σε περίπτωση που γινόταν κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης». Αυτή είναι και η αλήθεια καθώς ο Αρης είχε καταθέσει πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του αλλά ο ΠΑΣ ζήτησε μεγάλο ποσό. Τον Δεκέμβρη και τουλάχιστον μέχρι τώρα, οι «κίτρινοι» δεν έκαναν κίνηση απόκτησης του παίκτη ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τον ΠΑΣ αλλά έδειξε ότι θα αρνηθεί. «Το καλοκαίρι θα είμαι ελεύθερος», είπε. Ο ΠΑΣ θέλει να τον παραχωρήσει – έχει στα χέρια του φιλολογικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού – και πλέον όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Αν ο Αρης κάνει… κίνηση, αυτή θα είναι το καλοκαίρι εάν κι εφόσον είναι ελεύθερος.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η ενίσχυση της ομάδας σε άλλες θέσεις όπως αυτή του επιτελικού μέσου, του σέντερ φορ αλλά και του στόπερ. Σε ότι αφορά τον Σάντε Σίλβα, από την Αγγλία υποστηρίζουν ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Η λογική λέει ότι ο Πορτογάλος θα πάρει αυτό που του ακούμπησε ο Αρης στο τραπέζι και θέλει και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Δηλαδή, συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ελεύθερη μεταγραφή. Οι «κίτρινοι» δεν θα αλλάξουν την πρότασή τους γιατί το περασμένο καλοκαίρι είχαν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή αλλά αυτός ακύρωσε τη συμφωνία όταν προέκυψε η πρόταση της Νότιγχαμ και επιπλέον 100.000 ευρώ σε επίπεδο ετήσιων απολαβών. Γι’ αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης απέρριψε την προοπτική να δεχθεί ένα δανεισμό. Τούτο βέβαια δεν το θέλει ούτε η Νότιγχαμ.

Πέραν των μεταγραφών, ανοιχτό είναι και το θέμα των ανανεώσεων. Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι κρίσιμη καθώς μόλις ξημερώσει η 1η του Γενάρη (2022) οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν, αποκτούν δικαίωμα συζήτησης με άλλες ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Αρης θα γίνει… Αγιος Βασίλης και θα μοιράσει συμβόλαια τα οποία είναι δυσανάλογα της αξίας των παικτών καθώς έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.