Η αλήθεια για τον Βέλεθ

Γιώργος Στράντζαλης21 Φεβρουαρίου 2020

Ουσιαστικά και όχι τυπικά, το κεφάλαιο «Βέλεθ» έκλεισε για τον Αρη στις αρχές του μήνα. Στη διάρκεια της τελευταίας επαφής που είχε ο Άγγελος Χαριστέας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσα από την οποία ο πρώτος αντιλήφθηκε ότι ο τελευταίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Επί της περίπτωσης του Βέλεθ, είναι αλήθεια ότι, ο Αρης έφτασε στα... όριά του. Για την ακρίβεια, στην προσφορά του ποσού των 500-550 χιλιάδων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και με αύξηση αποδοχών της τάξεως σχεδόν του 80%. Κάτι παραπάνω δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κάνει, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες η επιβολή συγκεκριμένου πλαφόν στα συμβόλαια το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 200-240 χιλιάδες ευρώ. Τα περσινή «εγκληματικά» λάθη δεν θα επαναληφθούν, γιατί ήδη τα πληρώνει η ΠΑΕ σε αρκετές περιπτώσεις. Πάμε στον Βέλεθ. Στον Αρη γνωρίζουν ότι η πλευρά του παίκτη μιλάει ταυτόχρονα με άλλες ομάδες, ενώ στην Αθήνα έχει… βουίξει ο τόπος ότι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Σενάρια τα οποία φούντωσαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τον Ισπανό να παίρνει θέση. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπογράψει, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και τόνισε πως θα έχει το μυαλό του στην Αρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

“Είμαι παίκτης του Αρη, δεν έχω υπογράψει πουθενά και θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Το καλοκαίρι θα αποφασίσω το μέλλον μου, έχω πολλές προτάσεις από ομάδες ,αλλά το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο μόνο στον Αρη και στους στόχους της ομάδας”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Στον Αρη τώρα, δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω οικονομική θυσία, ήδη η πρόταση που του κατέθεσαν είναι πολύ καλή για τα δεδομένα και πολύ κοντά στα θέλω του Ισπανού. 

Το μόνο που του ζήτησαν (δια στόματος του Αγγελου Χαριστέα) είναι να διατηρήσει ψηλά την επαγγελματική συνείδησή του. Εξάλλου, ο Ισπανός δεν απάντησε θετικά και στις δύο προτάσεις που του κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας κατά νου μάλλον το συμβόλαιο που του πρότεινε (κυρίως) ο Παναθηναϊκός, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα φτάνει τις 650 χιλιάδες ευρώ για δύο χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.