Η αλήθεια για Σκάρπα και η φωτό που... παραπλάνησε τα πλήθη

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Γράφει ο Special Agent


Πόσο απέχει η αλήθεια από την πραγματικότητα στην περίπτωση του βραζιλιάνου χαφ της Παλμέιρας, Γκουστάβο Σκάρπα και τον Ολυμπιακό;

Τουλάχιστον όσο απέχει το ταξίδι Ελλάδα-Βραζιλία...

Τα Media που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό φρόντισαν να δώσουν κλεισμένη τη μεταγραφή, αγνοώντας τα βασικά.

Πρώτο, πως ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, ξέροντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει στην Premier League και, δεύτερον, πως η φωτό που ανήρτησε ο ατζέντης, Τάι, δύο 24ωρα πριν, δεν αφορούσε τον ποδοσφαιριστή, αλλά τον ίδιο!

Ο Σκάρπα δέχθηκε πιέσεις να πιάσει το λιμάνι του Πειραιά, αλλά επέμεινε πως θα δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία και, αν δεν πάει καλά, τότε θα συζητούσε την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη.

Τώρα, πώς προέκυψε ότι ο Βραζιλιάνος κλείνει στον Ολυμπιακό, ενώ είχε κλείσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν μπορούν να απαντήσουν ούτε οι ρεπόρτερ, οι οποίοι αποδείχτηκαν βασιλικότεροι του βασιλέως και τελικά εκτέθηκαν.

Το ρεπορταζιακό φιάσκο ολοκληρώθηκε με το «voltandο» (σημαίνει «επιστροφή») του γνώριμου στην Ελλάδα, Τάι, ο οποίος εκπροσωπούσε στην ανάρτηση, αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό του.

Και, αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, ο Σκάρπα κακώς δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι πρώτο βιολί, ενώ στην Αγγλία θα τα βρει σκούρα.

Soft ποδοσφαιριστής, χωρίς μεγάλη μυϊκή ικανότητα, θα φάει... κλωτσιά, που θα πάει σύννεφο στο νησί.

Πέρα από τα καλά στημένα σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, δεν έχει να πει και πολλά το παλικάρι. Για το καλό της... Νότιγχαμ, μακάρι να μας διαψεύσει.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.