Η «ακτινογραφία» του Σάκη Τσιώλη για το Ιωνικός - Άρης!

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metroplis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ενώ παρέθεσε και τις σκέψεις του γύρω από το αγωνιστικό πλάνο που θα παραθέσουν στο γήπεδο ο Άρης και ο Ιωνικός στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το επιχειρηματικό του βήμα: «Στη γειτονιά μου στην Αθήνα φτιάξαμε ένα Sports Cafe για την παρέα, αλλά έπρεπε να το είχαμε κάνει νωρίτερα. Είναι ένα στέκι για να μαζευόμαστε όλοι μαζί να βλέπουμε τα παιχνίδια. Εγώ εύχομαι να επιστρέψω γρήγορα στους πάγκους, γιατί πάντα ήμουν σε κόντρα με τους παράγοντες και αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί παράγοντες νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, αλλά και εγώ θα πρέπει να είμαι πιο συγκαταβατικός»

Για τα όσα περιμένει να δει στο Ιωνικός - Άρης: «Ο Άρης ψάχνει ακόμα τα βήματα του, αλλά έχει ένα σύνολο από πέρσι. Θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που έχει κοινά στοιχεία με το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ απέναντι του θα βρει μία ομάδα που μπαίνει στη μονομαχία, θα έχει πάθος και ένταση. Ο Άρης  έκανε αρκετές και ποιοτικές μεταγραφές που αν τις είχε νωρίτερα, μπορεί να είχε περάσει το εμπόδιο της Ευρώπης. Στο γήπεδο του ο Ιωνικός μπορεί να μπει στη διαδικασία της αντεπίθεσης, θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι στατικές φάσεις και παίζει ρόλο το μέγεθος του γηπέδου, το οποίο είναι το μικρότερο του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.