Η... «ακτινογραφία» του Ολυμπιακού πριν την Τούμπα και τα πλάνα Μάρτινς!

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ντέρμπι του 2021 στη SuperLeague 1 που - όλως παραδόξως - ανήκει στο 2020, θέλοντας και οι δύο για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό πως είναι παρόντες στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει και άλλο την βαθμολογική απόσταση του από τον δεύτερο Άρη και τον τρίτο Δικέφαλο.

Ο Πέδρο Μάρτινς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τούμπας (13/1, 19:30) έχοντας «κλειδώσει» τις περισσότερες θέσεις των έντεκα που θα παρατάξει στη Θεσσαλονίκη. Το βασικό πλάνο για τον Πορτογάλο τεχνικό εξαρτάται από την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αν ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του στη γάμπα, αναμένεται να πάρει θέση στο 4-3-3, μαζί με τους Καμαρά και Εμβιλά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει τη θέση του και το σύστημα θα μετατραπεί σε 4-2-3-1 με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να καλύπτει τη θέση «10» πίσω από τον Ελ Αραμπί, έχοντας προβάδισμα έναντι του έμπειρου Βαλμπουενά.

Την τετράδα της άμυνας αναμένεται να απαρτίζουν οι Χολέμπας, Ραφίνια στα δύο άκρα με δίδυμο στα στόπερ τους Σεμέδο και Μπα, μπροστά από την σταθερά που ακούει στο όνομα Ζοσέ Σα.

«Μάχη» αναμένεται να γίνει και για τα άκρα της επίθεση εκεί όπου οι Μπρούμα και Βρουσάι έχουν προβάδισμα απέναντι στον Ραντζέλοβιτς και Μασούρα, με την τελική απόφαση να προκύπτει τις επόμενες ημέρες και μετά τις δοκιμές του Πέδρο Μάρτινς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.