Η «ακτινογραφία» του χαφ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την πρώτη μεταγραφή της εποχής Μπότο, φέρνοντας με Fast Track διαδικασίες στη Θεσσαλονίκη τον Γιοάν Σάστρε κάτι που αποτελεί και οιωνό για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Όπως αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Κώστας Πετρωτός, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να κινηθούν με την ίδια φιλοσοφία και στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις, αρχής γενομένης από τον χαφ. 

Ειδικότερα, ο Ζοσέ Μπότο έχει στη λίστα του δύο με τρεις ποδοσφαιριστές σε περίοπτη θέση και με βάση τα όσα έχει συμφωνήσει με την οικογένεια Σαββίδη, ένας ποδοσφαιριστής για να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανεβάσει επίπεδο τον Σύλλογο. 

Η πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει στο... μεταγραφικό παζάρι ο Δικέφαλος θα αφορά ποδοσφαιριστές με δυνατότητα εξέλιξης όπου η καριέρα τους θα βρίσκεται σε ανοδική πορεία με μεταπωλητική αξία και η ηλικία τους δεν θα ξεπερνάει τα 27 έτη. 

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει, όπως έδειξε και ο ερχομός του Σάστρε που αποτελεί τον 8ο Ισπανό που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ , αναμένεται να έρθει με γρήγορες διαδικασίες, χωρίς να αποτελέσει σίριαλ η μεταγραφή του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.