Η ακατανόητη διαχείριση του Σφιντέρσκι

Κώστας Πετρωτός16 Ιουνίου 2020

Δεν έχει εξήγηση αυτό που συμβαίνει με τον Κάρολ Σφιντέρσκι στα τελευταία παιχνίδια. Και στα δύο των πλέι-οφ και στην Ξάνθη μπήκε ως αλλαγή παρότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (13 γκολ στο σύνολο) με δέκα τέρματα στο Πρωτάθλημα, έχοντας μπροστά του μόνο τον Μακέντα με 12 και τον Ελ Αραμπί με 17 (πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη).

Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα εύστοχος, αφού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σκόραρε ανά 3,9 προσπάθειες. Τον ξεπερνούσαν μόνο ο Μπαράλες με 1/3,5 και ο Ελ Αραμπί με 1/3,1.

Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία του να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με δύο φορ, όταν έχει μάθει από την αρχή της σεζόν να παίζει με έναν καθαρόαιμο και έναν κρυφό, αλλά η συνεργασία του Πολωνού με τον Άκπομ είναι κάτι στο οποίο ο Φερέιρα πρέπει να επενδύσει.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ψάχνει το γκολ δεν έχει την πολυτέλεια να παρακολουθεί τα παιχνίδια την περισσότερη ώρα από τον πάγκο ο πιο ικανός σκόρερ του. Ειδικά χθες, πραγματικά δημιουργεί απορία τι ακριβώς περίμενε να συμβεί ο Φερέιρα ρίχνοντας το «δρεπάνι», όπως είναι το παρατσούκλι του στα πολωνικά, στο 86’ στο ματς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.