ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Γνωρίζονται πολύ καλά - Αγωνία για Ινγκασον, χωρίς τρεις βασικούς η Ενωση

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται εκ νέου, μόλις έξι ημέρες μετά τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου στην Τούμπα όπου ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε την πρόκριση στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά αφού αυτή είναι η έκτη φορά που αναμετρώνται τη φετινή χρονιά και οι δύο προπονητές λίγα πράγματα μπορούν να κρύψουν ο ένας από τον άλλον.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως έκανε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη, με τον Ινγκασον να είναι το ερωτηματικό. Κατά τα άλλα ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει νέο πρόβλημα τραυματισμού πέρα των γνωστών Περέιρα, Μιχάι, Καγκάβα, Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τους «ασπρόμαυρους» έχοντας τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, βασικών της ποδοσφαιριστών. Εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ έμειναν οι Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Για την Ενωση είναι ίσως η τελευταία της ευκαιρία να ισοβαθμήσει με τον ΠΑΟΚ καθώς τα παιχνίδια των πλέι οφ λιγοστεύουν. Για τον ΠΑΟΚ είναι ευκαιρία να ξεφύγει στο +6 από την ΑΕΚ και παράλληλα να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του Αρη που θα τον αφήσει μόνο δεύτερο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.