Η αγάπη της οικογένειας Σαββίδη για την Μάντσεστερ Γ. «έσπρωξε» τον Καγκάβα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Η μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα κρύβει από πίσω της ένα ολόκληρο πλάνο που αγγίζει και το εμπορικό άνοιγμα στην Ασία. Ωστόσο, υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος που έπαιξε κι αυτή τον δικό της ρόλο στο να έρθει ο Ιάπωνας στην Τούμπα. Ποια είναι αυτή;

 Η αγάπη της οικογένειας Σαββίδη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ο Νίκος, είναι φανατικός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» και ίσως ορισμένοι θυμούνται την ανάρτηση που είχε κάνει για την επική πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάρτιο του 2019, συνδυάζοντάς την με το αλήστου μνήμης ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο. Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε συν τοις άλλοις και να χαροποιήσει τον γιο του, αλλά και τον εαυτό του. Σε συνέντευξή του στο Crash το 2014 είχε αποκαλύψει ότι είναι φίλος της Man United.

 Ειδικότερα, πρόκειται για θαυμαστή του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Όλα αυτά εξηγούν όχι μόνο γιατί ήρθε ο Καγκάβα, αλλά και γιατί παλιότερα είχε προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο φέρνοντας τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Τούμπα. Μελλοντικά δεν αποκλείεται να έρθει και άλλος παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με τους «μπέμπηδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.