Η ΑΕΚ στέλνει «προσκλητήριο» σε Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και όλους τους πρόεδρους της Super League στα εγκαίνια της OPAP Arena

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Με κάθε επισημότητα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε προσωπική πρόσκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League, για τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε αντίστροφα στα ημερολόγιά τους μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου, ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ σπίτι της, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της. Αυτό θα γίνει φυσικά μέσω της εισόδου της στην OPAP Arena, με την Ένωση να πραγματοποιεί την Παρασκευή τα εγκαίνια στο νέο στολίδι της και να επιθυμεί να τα γιορτάσει με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αυτό θα γίνει με την παρουσία όλων των ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη διοίκηση της Ένωσης να στέλνει πρόσκληση για τα εγκαίνια σε όλους τους προέδρους-ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν προσκληθεί να παραστούν στην λαμπρή εκδήλωση, με τους κιτρινόμαυρους να εργάζονται πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν στις εξέδρες για να γιορτάσουν την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στη φυσική της έδρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.