Η ΑΕΚ ανάγκασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν

Metrosport Team23 Μαρτίου 2024

Οι γυναικείες ομάδες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ χάρισαν στους φίλους/ες τους ένα χορταστικό παιχνίδι, με τους δύο "δικεφάλους" να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση στο 2-2, με την Ένωση να αναγκάζει τις "ασπρόμαυρες" στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα είχε ένα σερί 18 νίκες σε ισάριθμές αγωνιστικές στο γυναικείο πρωτάθλημα και παρότι κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 στην έδρα της ΑΕΚ, τελικά οι γηπεδούχες ισοφάρισαν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Το προβάδισμα για τις "ασπρόμαυρες" έδωσε η Ακίντα, μετά από πάσα της Γιαννακά (0-1), μόλις στο 9ο λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση η Ακίντα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ (0-2), μετά από σέντρα της Βαρδαλή και κακό υπολογισμό από την τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Παρά τη ψυχρολουσία του πρώτου 10λέπτου οι γηπεδούχες δεν τα παράτησαν και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους μείωσαν σε 1-2 με τη Βέρα. Στο 53' η Κοσκερίδου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με αριθμητικό μειονέκτημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Χατζηνικολάου στο 72ο λεπτό, με υπέροχο σουτ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την ΑΕΚ.

ΤΑ HIGHLIGHTS:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.