83χρονη έτρεξε στον νυχτερινό μαραθώνιο: «Για εμένα μετράει η επίδοση»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Όταν οι νεαροί βρίσκονται στα μπαρ, μία 83χρονη δίνει το παράδειγμα σε όλους και συμμετέχει στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης κάνοντας μάλιστα και καλύτερη επίδοση από πολλούς νεότερους της και δίνει το παράδειγμα σε όλους. Ειδικότερα, η κυρία Σμαράγδα Μανδύλα, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μιλώντας για το επίτευγμα της, σημειώνοντας πως στόχος της είναι να δίνει κίνητρο στα νέα παιδιά ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως όσο ζω θα τρέχω.

Αρχικά ανέφερε: «Έκανα και χρόνο 39.55, εγώ τερμάτισα 313η στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, για εμένα η επίδοση μετράει πολύ γιατί είχα πάει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παλαιμάχων στίβου στη Φιλανδία και είχα πάρει δύο μετάλλια, στόχος μου είναι να δίνω το καλό παράδειγμα στα νιάτα και να μην κάθονται στο σπίτι. Μέρα πάρα μέρα κάνω 5 χιλιόμετρα ενώ κάνω και ενδυνάμωση σε γυμναστήριο. Αυτό μου δίνει ψυχική και σωματική δύναμη, όσο ζω θα τρέχω».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Να βάλετε στη ζωή σας κάτι, μην κάθεστε μόνο με τη δουλειά, δεν χρειάζεται στατική ζωή. Σκεφτείτε τις επόμενες ημέρες θα πάρω μέρος και σε άλλο μαραθώνιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.