Η πρώην σύζυγος του Πίπεν με τον γιο του Τζόρνταν σε τρυφερές στιγμές

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

«Δεν έχω σχέση με τον Μάρκους, είμαστε απλώς φίλοι» δήλωσε στις αρχές του Σεπτεμβρίου η πρώην σύζυγος του Πίπεν, Λάρσα, στις φήμες πως διατηρεί ερωτική σχέση με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, όμως στο νέο βίντεο που κυκλοφορεί, απαθανατίζονται οι δυο τους σε όχι και τόσο... φιλικές στιγμές.

Η 48χρονη Λάρσα Πίπεν είναι η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του θρυλικού φόργουρντ των Σικάγο Μπουλς με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2016 μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου και όπως μαρτυρά το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα διατηρεί δεσμό με τον 31χρονο Μάρκους Τζόρνταν, ο οποίος είναι ο δεύτερος γιος του πρώην συμπαίκτη του πατέρα των παιδιών της.




Παρότι οι δυο τους ήταν οι ηγέτες της -κατά πολλούς- κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών, ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μετά το τέλους της μπασκετικής τους καριέρας. Ο «Ινδιάνος», μετά την κυκλοφορία του Last Dance δήλωσε ανοιχτά πως: «Στο ντοκιμαντέρ εκθειάζεται ο Τζόρνταν χωρίς να δίνεται σημασία σε εμάς τους συμπαίκτες του. Το να βλέπω το Last Dance με μειώνει και με προσβάλει.», ενώ αργότερα έριξε ξανά τα «βέλη» του στον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως: « Ο Τζόρνταν κατέστρεψε το άθλημα. Όλοι θέλαν να του μοιάσουν όμως είναι ένας παίκτης που δεν πάσαρε, δεν έπαιρνε ριμπάουντ, δεν μάρκαρε τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ήθελε όλη η ομάδα να παίζει για αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως ο Λεμπρόν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Γιατί στο παιχνίδι του συμπεριλαμβάνεται η ομάδα του.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.