Η 31η Ιουλίου για Νέσμπεργκ και η έξυπνη στάση του ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Εκτός από τον Νικολάς Κουαλιάτα που έρχεται με αρκετά θετικά σχόλια από την Ουρουγουάη και τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να καλύψει την θέση του επιτελικού μέσου, αλλά και του εξτρέμ, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιβάν Νέσμπεργκ. Τον 25χρονο αριστεροπόδαρο Νορβηγό κεντρικό αμυντικό. Υπάρχει όμως ένα “θεματάκι”.

Ποιο είναι αυτό; Ο Νέσμπεργκ έχει συμβόλαιο με την Βαλερένγκα έως τις 31 Ιουλίου. Για να έρθει λοιπόν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου που θα γίνει στην Ολλανδία και φυσικά για να παίξει στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς που θα γίνουν τον Ιούλιο, πρέπει να δοθεί η σχετική άδεια από την Βαλερένγκα που έχει τα δικαιώματα του, μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ με έξυπνη στάση και χωρίς να επιχειρεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Νορβηγούς, θέλει να φέρει τον Νέσμπεργκ νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, δίχως να απαιτηθεί να πληρώσει έστω και ένα πολύ μικρό ποσό στην Βαλερένγκα. Είναι πολύ σημαντικό, μέχρι τις 21 Ιουνίου να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη. Είναι μία τακτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, από την οποία φιλοδοξεί να βγεί κερδισμένος στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.