Ηρακλής: Συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Γ.Σ. Ηρακλή με τον Γεραπετρίτη - Δρομολογείται το γηπεδικό για την ομάδα

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Έντονος προβληματισμός υπάρχει για το θέμα του γηπέδου στον Ηρακλή με εκπροσώπους του Γ.Σ. να συναντώνται σήμερα με τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας της ΝΔ και των ανθρώπων του Ηρακλή συζητήθηκαν τα θέματα της ομάδας.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ενώ παραδόθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν για τον λόγο αυτό. Μένει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να πάρει «σάρκα και οστά», η δίκαιη απαίτηση αναφέρει μεταξύ άλλων η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής: Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γ.Σ. Ηρακλής με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον Ηρακλή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φώτης Θέος με τον Θάνο Τσουρέκα και τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Δημήτρη Φινοκαλιωτη.


Οι εκπρόσωποι του Γ.Σ. σε συνέχεια της προηγούμενης επαφής τους, παρέδωσαν στον Υπουργό Επικρατείας τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Αυτό που εισέπραξαν είναι η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να δωθεί ένα αίσιο τέλος και ο Ηρακλής να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.


Δρομολογήθηκαν όλες οι εξελίξεις που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική μελέτη και παράλληλα όπως αναφέρθηκαν θα υπάρχει ανοικτή γραμμή, ώστε να πάρει σάρκα και οστά η δίκαιη απαίτηση να βρεθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα του Ημίθεου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.