Hρακλής: Αποχωρεί ο Κουζέλογλου!

Στέλιος Παρθενάκης28 Δεκεμβρίου 2021

Μετά από μια εβδομάδα αποχής, οι παίκτες του Ηρακλή επιστρέφουν στην ενεργό δράση και στις προπονήσεις, καθώς πληρώθηκαν από τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Έστω και καθυστερημένα, οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το επίμαχο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, το οποίο θα γίνει την Κυριακή στο Ιβανώφειο. Ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, ελπίζει πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ματς με τους Πατρινούς και ότι η αποχή από τις προπονήσεις, θα επηρεάσει στον μικρότερο δυνατό βαθμό την εικόνα του.

Αυτός που δεν επέστρεψε στις προπονήσεις ήταν ο Γιάννης Κουζέλογλου που φαίνεται να μετράει ώρες στον Ηρακλή. Είναι γνωστή η υπόθεση για την οποία κατηγορεί την ΚΑΕ στο θέμα του συμβολαίου που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και πλέον φαίνεται να «τελειώνει» από τους «κυανόλευκους» που έχουν ήδη δύο κενά ξένων παικτών με τις αποχωρήσεις των Τέρνερ και Ντάνιελς.

Το πρόβλημα το έχει ο Ηρακλής καθώς συνεχίζουν να φεύγουν παίκτες δίχως να αντικαθίστανται. Δεν καλύφθηκε το κενό του Ρέτζι Λιντς, ούτε αυτό του Ελστον Τέρνερ Τζούνιορ. Κι αν το αριθμητικό μειονέκτημα σε επίπεδο ξένων παικτών ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς, πλέον φεύγουν και οι Ελληνες, γεγονός το οποίο αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.