Hot projects οι Κούτσιας, Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης13 Ιουλίου 2021

Και οι δύο είναι νεαροί, εξελίξιμοι και θεωρούνται δικαιολογημένα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ως… hot projects. Οι Κούτσιας και Κωνσταντέλιας συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα των 30 παικτών που βρίσκονται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Γιατί όμως επιλέχθηκαν από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του; Ποια στοιχεία περισσότερα έχουν σε σύγκριση με τον Γκορτεζιάνι που θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη; Η εξήγηση που δόθηκε είναι απλή: Τόσο ο Κούτσιας, όσο και ο Κωνσταντέλιας προπονούνται εδώ και ένα χρόνο με την επαγγελματική ομάδα. Εχουν βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, στους οποίους υστερούσαν στο παρελθόν. Εχουν κάνει βήματα προόδου, σημαντικά και στον τομέα της τακτικής, εκει όπου κάθε σοβαρός προπονητής, δίνει ξεχωριστή σημασία. 

Από την στιγμή λοιπόν που έχουν ανέβει «επίπεδο», όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, θεωρείται λογικό να έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα, σε σύγκριση με άλλους νεαρούς παίκτες του συλλόγου, που επίσης έχουν όλα τα ποιοτικά στοιχεία και μπορούν να ξεχωρίσουν. Ασφαλώς και οι Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους. 

Πρέπει να πείσουν τον Λουτσέσκου ότι μπορούν να σταθούν στους 28 συνολικά, που θα αποτελέσουν το ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Θα τα καταφέρουν; Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους δύο νεαρούς.

Ως τρίτος φορ και ως δεκάρι – εξτρέμ

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ο Κούτσιας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας ως τρίτος φορ, πίσω από τους Σφιντέρσκι και Ολιβέϊρα. 

Ο δε, Κωνσταντέλιας, ως δεκάρι ή ακόμη και ως εξτρέμ (κυρίως αριστερά), καθώς έχει πολλές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια.

Στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στην Ολλανδία, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Οσον αφορά, γιατί δεν έπαιξε ο Κωνσταντέλιας στο φιλικό με τον Βόλο, προληπτικά δεν χρησιμοποιήθηκε, εξαιτίας ορισμένων μικροενοχλήσεων που ένιωσε και για αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.