«Χαστούκι»-διάψευσης Δρακόπουλου σε Θέο

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Σε ένα οδυνηρό «στριπτίζ» υποχρεώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλή ο Φώτης Θέος από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρο Δρακόπουλο από τον «αέρα» του Metropolis 95.5.

Ο κ.Θέος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη σέντρα» και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής που έκανε λόγο για «τρόμο στην Αγίου Δημητρίου» προκειμένου να έρθει κόντρα στην αποκάλυψη του Metropolis 95.5 και του Βασίλη Μάστορα για την πρόθεση του προέδρου της ΚΑΕ για αγορά των εγκαταστάσεων των Λύκων στο Καλοχώρι.

«Απαντήσαμε σε δημοσίευμα, όχι στον κ Δρακόπουλο. Η ανακοίνωση μιλά για δημοσίευμα, όχι για κάποιον. Επιχειρείται ένα κλίμα που τον Ηρακλή τον έχουν εξαφανίσει τον αγνοούνε τον κάνουν μπαλάκι σε διάφορα ΑΦΜ και έδρες. Εμείς παίρνουμε θέση και λέμε ότι ο Ηρακλής υπάρχει, είναι ζωντανός οργανισμός, με τα προβλήματά του και προσπαθεί να αξιοποιήσει τη δική του περιουσία» είπε ο κ.Θέος που δεν έκανε ούτε βήμα πίσω στην αναφορά «Η Μίκρα και οι Χορτατζηδες είναι το σπίτι μας και η Αγίου Δημητρίου ο τρόμος σας».
Λίγα λεπτά μετά όμως ο Θόδωρος Δρακόπολος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Βασίλη Μάστορα και εξέθεσε τη στάση του Γ.Σ. Ηρακλής, αφού παραδέχτηκε ότι υπάρχει θέμα Καλοχωρίου.
«Πρέπει να γίνει μια «αναγέννηση» του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο, διότι χωρίς αυτό δεν επιβιώνουν τα σωματεία. Ο Ηρακλής πρέπει να έχει ένα γήπεδο που να είναι βιώσιμο, γιατί το Καυτανζόγλειο δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και δεν συμφέρει κιόλας σε αυτές τις μικρές κατηγορίες που ζούμε. Εγώ μπορώ να αγοράσω τις εγκαταστάσεις των Λύκων δεν είναι πρόβλημα αυτό, στους «Χωρατατζήδες» δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να γίνει γήπεδο, υπάρχουν χιλιάδες περιορισμοί. Στο «Ιβανώφειο» θέλαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν μας αφήνουν. Το γήπεδο των Λύκων είναι έτοιμο, υπάρχει χώρος και η τιμή είναι προσιτή». 

«Το γήπεδο των Λύκων ανήκει σε τράπεζα, όποιος θέλει μπορεί να το πάρει, αν πάω εγώ θα μου πουν ένα ποσό, αν πάει ο κύριος Σαββίδης θα του πουν ένα άλλο. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας, όχι τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά 25-50.»

«Ας πάει όπου θέλει ο Ηρακλής, όχι απαραίτητα στους Λύκους. Αν δεν είναι οι Λύκοι, θα είναι άλλο γήπεδο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε εκεί που είμαστε γιατί υπάρχει κίνδυνος θα θεωρηθούμε συνέχεια της προηγούμενης ομάδας, και δεν θέλουμε καμία επαφή με το παρελθόν. Πρώτα πρέπει να μάθουμε αν γίνει πρωτάθλημα, πρέπει να ξέρουμε από φέτος τι θα γίνει για του χρόνου. Δεν είναι τίποτα ρευστό ακόμα, δεν ξέρουμε που θα παίζουμε και σε ποια κατηγορία». 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.