H υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Κύπελλο της ΕΠΣΜ για τις ομάδες της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στην 20άδα, αντί 18άδας, δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δέκα εννέα (19) ετών, σ’ όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλωμένων ποδοσφαιριστών και ένας (1) ποδοσφαιριστής εξ’ αυτών ν’ αγωνίζεται στην 11άδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 Σε περίπτωση αλλαγής θα χρησιμοποιείται πάλι ποδοσφαιριστής της ίδιας ηλικίας ή νεότερος. Σε περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή η ομάδα θα συνεχίζει με τους υπόλοιπους, χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των δέκα εννέα (19) ετών. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.2002 και εντεύθεν. Ο έλεγχος θα γίνεται από το διαιτητή του αγώνα. 3. Στους αγώνες Κυπέλλου οι ομάδες που αγωνίζονται στη Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν χωρίς περιορισμό όποιους ποδοσφαιριστές της δύναμής τους επιθυμούν. Οι ερασιτεχνικές ομάδες των Π.Α.Ε. που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αρμοδιότητας της Ένωσης αγωνίζονται μόνον με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν στη δύναμή τους.



ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Για τις ομάδες της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στην 20άδα, αντί 18άδας, δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δέκα εννέα (19) ετών, σ’ όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλωμένων ποδοσφαιριστών. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησής τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.2002 και εντεύθεν. Ο έλεγχος θα γίνεται από το διαιτητή του αγώνα. 2. Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 μπορούν να χρησιμοποιούν όποιους ποδοσφαιριστές επιθυμούν, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός γι’ αυτές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.