H τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από Μαρσέιγ - Παρών ο Γ. Σαββίδης

Κώστας Πετρωτός06 Απριλίου 2022

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στη φάση των «8» του Conference League. 

O Δικέφαλος θέλει να φύγει από το «Βέλοντρομ» με ένα σκορ που θα του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. 

Αυτή την ώρα, οι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση. Έπειτα, θα πετάξουν για τη Γαλλία. 

Ήδη έχουν βγει στο γήπεδο οι παίκτες που θα είναι εκτός αποστολής για ατομικό. 

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκατσης, ο οποίος έχει συζήτηση με το τιμ μάνατζερ, Χρήστο Καρυπίδη. Παρών είναι και ο αθλητικός διευθυντής, Ζοσέ Μπότο, μαζί με τον συνεργάτη του, Αντρέι Φεντσένκοφ.


Οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν βγει στο χορτάρι της Τούμπας. Όπως συνήθως, ο Λουτσέσκου τους κράτησε στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει. 

Παρών στο γήπεδο βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος συνομιλεί με τα άλλα τρία στελέχη. 

Οι παίκτες βγαίνουν σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτοι βγήκαν οι Ζίβκο Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα στελέχη της ομάδας τους χαιρετούν έναν έναν. 



Βγήκε και ο Λουτσέσκου, ο οποίος αστειεύτηκε με έναν φροντιστή του και συνέχισε πηγαίνοντας προς το γήπεδο.

Άρχισε η προθέρμανση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. 


H προπόνηση συνεχίζεται και αφού ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.