H Seven 2 Seven γιορτάζει 10 χρόνια!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Εδώ για κάθε σου στιγμή!

…πριν από 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη λειτουργία το πρώτο κατάστημα Seven 2 Seven στην οδό Αγ. Δημητρίου 172, με αποστολή να προσφέρει ποιοτικό καφέ από διαλεχτά χαρμάνια και φρεσκοφτιαγμένα, υγιεινά μικρογεύματα που να παρασκευάζονται μέσα στο ίδιο το κατάστημα.

Στη διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο, τη προσωπική φροντίδα και τη σχολαστική επιλογή της πρώτης ύλης, γρήγορα κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού που ανακαλύπτει σε αυτό απολαυστικά ροφήματα και λαχταριστές νοστιμιές που απογειώνουν τη γεύση.

Στα καταστήματα Seven 2 Seven καθημερινά μπορεί κανείς να βρει, από νωρίς το πρωί, εκτός από τον 100% καφέ Aradica blend με ποικιλίες από: Βραζιλία, Ονδούρα, Κόστα Ρίκα, Κολομβία, Περού και Αιθιοπία, αρμονικά δεμένες με αρωματικές νότες από κακάο, αμύγδαλο και φουντούκι και μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη σαλάτας και μικρογευμάτων. Τα λαχταριστά και χορταστικά σάντουιτς με ζυμωμένο ψωμί, τις τραγανιστές πολύσπορες μπαγκέτες, τα αφράτα γεμιστά κρουασάν, τις φρεσκοψημένες πίτες και σφολιάτες, με τη πλούσια γέμιση από ελληνικά τυριά Π.Ο.Π. και τις φρέσκιες διαλεχτές σαλάτες που γοητεύουν και ικανοποιούν ευχάριστα.

Στο πλαίσιο λοιπόν του εορτασμού με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων Seven 2 Seven στη πόλη, για ολόκληρο τον μήνα Δεκέμβριο, τα καταστήματα είναι έτοιμα να μας υποδεχθούν και να γιορτάσουμε μαζί τους με μοναδικές εκπλήξεις, Giveaways, αποκλειστικές προσφορές και ένα μεγάλο διαγωνισμό με απίθανα και πλούσια δώρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.