H πρόκριση τού δίνει ανάσες και ευκαιρία για ανασύνταξη

Γιώργος Καστάνης10 Δεκεμβρίου 2021

Σε κομβικό χρονικό σημείο ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ και η πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε συνδυασμό με την νίκη της Κοπεγχάγης επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Δικέφαλος μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες, χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Είχε Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ σε πολύ καλή ημέρα, όπως συμβαίνει από την αρχή της σεζόν, υπομονή στο παιχνίδι του, πέτυχε δύο γκολ με τον Σέρβο αλλά και τον Σβαμπ, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στον Λουτσέσκου να δεί την κατάσταση και νέων παιδιών, όπως είναι ο Λύρατζης και ο Τσιγγάρας. Βεβαίως προέκυψαν και τραυματισμοί, καθώς ο Ελ Καντουρί που είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα τραυματίστηκε και μπήκε στην θέση του ο Αουγκούστο, ενώ ο Τέιλορ αποχώρησε τραυματίας και σίγουρα δεν παίζει την Κυριακή. Ανησυχία υπάρχει και για τον Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και σε…χρήμα, καθώς θα εισπράξει περισσότερα από 800.000 ευρώ από την πρόκριση, ενώ θα παίξει μέσα στον Χειμώνα σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, για πρώτη φορά μετα από το 2016. Αυτή η νίκη, η πρόκριση επί της ουσίας, μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο στις πληγές του ΠΑΟΚ. Και σταδιακά ο στόχος είναι να επέλθει μία βελτίωση που θα βοηθήσει την ομάδα να ανταποκριθεί στα επόμενα παιχνίδια. Στόχος πλέον είναι οι νίκες στο Πρωτάθλημα και η πρόκριση στο Κύπελλο, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αρχικά αποδοκίμαζαν την ομάδα, πριν από την έναρξη του αγώνα, για να «τσιτώσουν» τους παίκτες, στη συνέχεια τους ενθάρρυναν και η βραδιά κύλησε ομαλά.

Αυτή η πρόκριση, δίνει ανάσες και μία ευκαιρία για σταδιακή ανασύνταξη. Σίγουρα αυτός ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προσθήκες ποιοτικών παικτών. Και πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την ενίσχυση, καθώς μπορεί να χάθηκε το Πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει στον ορίζοντα ο στόχος του Κυπέλλου και η εκ νέου ευρωπαϊκή διάκριση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.