H πιο πετυχημένη σε όλες τις ηλικίες χώρα, η Ισπανία, αποδόμησε τη Γερμανία! Εμείς καναπέ…

Στέλιος Παρθενάκης17 Σεπτεμβρίου 2022

Όχι δεν είναι εντάξει που αποκλείστηκε η Εθνική από την τετράδα….

Όχι δε νιώθουμε καλά που με την καλύτερη σύνθεση που θα μπορούσαμε να είχαμε σε κάθε επίπεδο και με συνεχείς επαφές εδώ και έναν χρόνο να λέμε του χρόνου και έχουμε πλάνο τριετίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ότι μπορούσε αγωνιστικά. Οι υπόλοιποι, αλλά και ο προπονητής που ήταν στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς με Γερμανία; Δεν πειράζει, πήραμε τις απαντήσεις μας από την Ισπανία του Σκαριόλο.

Ναι, οι Ίβηρες είναι η κυρίαρχη ομάδα σε όλες τις ηλικίες και με την πιο ελλιπή φουρνιά της τελευταίας 20ετιας είναι στον τελικό με ιδανικό στήσιμο και προπονητικό διάβασμα.

Ναι αποτύχαμε. Η Εθνική δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στην τετράδα ενός μεγάλου τουρνουά.

Δε χωνεύεται και αυτός ο αποκλεισμός από τα μετάλλια, γιατί υπήρχαν όλες οι ιδανικές συνθήκες. Λίγο αγωνιστικός εγωισμός και πείσμα δε βλάπτει.

Η Εθνική Ομάδα έχει βαριά κληρονομιά κύριοι. Οι αποτυχίες όμως συνεχίζονται η μία μετά την άλλη. Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ, προκριματικά διοργανώσεων.

Όχι δεν είναι καθόλου εντάξει που αποκλειστήκαμε και υπεύθυνοι είναι όλοι που ήταν παρόντες στην Εθνική.

Τα υπόλοιπα θα δείξουν, αν και τα δεδομένα δεν αφήνουν αισιοδοξία. Δεν υπάρχει φουρνιά να ακολουθήσει και η λεγόμενη καλύτερη ομάδα δεν μπορείς χωρίς τον Γιάννη.

Οπότε, καναπέ αύριο για να δούμε Ισπανία και Γαλλία… Αυτό μας αξίζει…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.