H μπασκετική τρέλα του Χατζόπουλου οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε ωραία πράγματα!

Στέλιος Παρθενάκης13 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν και πολύ απαιτητικό κοινό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κατακτήσει Κύπελλο Κυπελλούχων, Κόρατς και έχασε σπουδαία ευκαιρία στην Αθήνα να κατακτήσει το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών σε ένα ανεπανάληπτο πιθανό triple crown.

Μεσολάβησαν από τότε και για πολλά χρόνια δύσκολες ημέρες και ανοιχτά μέτωπα. Εδώ και τρία χρόνια περίπου έχει αναλάβει να σώσει το τμήμα ο Θανάσης Χατζόπουλος. Ανθρωπος ειλικρινής, εξωστρεφής και πρόεδρος που κάθεται σε κάθε ματς δίπλα στον πάγκο. Το ζει και δεν το κρύβει. Συγκεντρωτικός και απόλυτος, αλλά δεν κρύφτηκε στα δύσκολα. Όμως, με την τρέλα έχει επαναφέρει τον Δικέφαλο σε μια τροχιά υγείας, μείωσης των χρεών και επιστροφής του κόσμου παρά τα όποια λάθη έχει κάνει!

Δεν είναι λίγα αυτά που καταγράφονται φέτος…. Κρατάει ζωντανή την ΚΑΕ, μειώνοντας συνεχώς τα παλιά χρέη, ενώ είναι συνεπής και στις τρέχουσες υποχρεώσεις, δείγμα της συνέπειας και του μέτρου που χαρακτηρίζει το μπασκετικό τμήμα.

Ακόμα, διορθώνει την περσινή κατάσταση με την ομάδα και δημιουργεί μαζί με τον Λυκογιάννη ένα σύνολο, που βγήκε 4ο στη διάρκεια του πρώτου γύρου, ενώ έχει όλα τα φόντα να πάει ακόμα και στον τελικό του Κυπέλλου.

Επίσης, οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε μια ευρωπαϊκή πορεία με συνεχείς υπερβάσεις και μάλιστα στη Λιθουανία έχει την ευκαιρία να κάνει το break και να πάει στους «16». Το τσάρτερ της αποστολής έχει σχεδόν κλείσει και η κερκίδα θα είναι πολύ οργανωμένη. Φυσικά, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το metrosport.gr ο Δημήτρης Κακλαμανάκης θα αποτελέσει κίνηση ενίσχυσης στους ψηλούς.

Τέλος, το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Χατζόπουλου είναι η επιστροφή του κόσμου. Τρεις και τέσσερις χιλιάδες κόσμο είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε ματς, με παρουσία στη Σαρδηνία, στην Μάλαγα, στο Ντιζόν και τώρα στο Βίλνιους.

Ενα μπράβο για το πάθος του που δείχνει σε τόσο δύσκολες ημέρες αξίζει στον Θανάση Χατζόπουλο, όπως και στον Αρη Λυκογιάννη που φέτος έχει αλλάξει 100% την εικόνα της ομάδας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.