«Η Μίντιλαντ σέβεται τον ΠΑΟΚ, έτσι σκέφτεται να παίξει ο προπονητής της»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται παρακολουθώντας την προετοιμασία της Μίντιλαντ, ο ρεπόρτερ της ομάδας, ο Γιον Κρίστενσεν μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” για τα αποτελέσματα και στο τι προσδοκούν οι Δανοί από τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ρωτήθηκε:


- Πόσο έχει αλλάξει η Μίντιλαντ; Τι πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ να βρει μπροστά του;

Είμαι στην Πορτογαλία μαζί με την αποστολή της Μίντιλαντ. Η οποία πήρε έξι νέους παίκτες και πούλησε πέντε παίκτες. Αυτές είναι οι αλλαγές. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες κατάφερε να διατηρήσει το έμψυχο υλικό της σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εχουν τον Μαξ Μέγερ, τον είδα σε προπόνηση πριν από μερικές ημέρες και στο φιλικό με την Ζενίτ, δείχνει πολύ άνετος με την μπάλα και μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός αν χρειαστεί. Ο Τσοφού που είναι εξτρέμ, είχε κορωνοιο, και ίσως δεν μπορέσει να παίξει την άλλη Πέμπτη στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ».


- Άλλαξε τον σχηματισμό με τρείς αμυντικούς ο προπονητής της Μίντιλαντ;

«Δείχνει πως ο σχηματισμός είναι 3-5-2 και όχι 3-4-3 όπως γράφηκε λανθασμένα. Λογικά η Μίντιλαντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξει με τρείς κεντρικούς αμυντικούς και δύο επιθετικούς. Πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Δανία, η Μίντιλαντ, έπαιζε με τρεις αμυντικούς και τρεις στην επίθεση. Το ερώτημα είναι εάν θα παίξει με τρεις στο κέντρο ή δύο στο κέντρο και ένας πιο μπροστά από αυτούς. Αν θα παίξει με 3-5-2 ή με άλλο σχηματισμό, με 4-2-3-1. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο συστήματα κινείται ο προπονητής της ομάδας.

Είμαι βέβαιος πως άνθρωποι της Μίντιλαντ, έχουν παρακολουθήσει πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ. Εχουν κάνει σκάουτινγκ, έχουν τσεκάρει τα ατού του Δικεφάλου.

Τον σέβονται πολύ, λένε πως χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα στην Δανία για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα δεν θα είναι καθόλου εύκολη η ρεβάνς».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.