H «μάχη» Nova - Cosmote TV για τις αθλητικές μεταδόσεις

Metrosport Team24 Μαΐου 2022

Όπως γράψαμε και πρόσφατα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός άλλαξε τηλεοπτική στέγη και ύστερα από την πολυετή «φιλοξενία» της στα κανάλια της Novasports περνά στην Cosmote Sport. Η Cosmote TV ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την πειραϊκή ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2025 σε ό,τι αφορά στους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Super League.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, όμως, οι συνδρομητές στα κανάλια της Cosmote TV θα απολαμβάνουν τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες εμπορικών ομάδων, την πλειονότητα των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κ.ά.) μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.ά.), το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) αλλά και το πρωτάθλημα του NBA.

Από την άλλη πλευρά, η NOVA θα έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο το ισχυρό της χαρτί θα είναι η Premier League, τους αγώνες της οποίας θα προβάλλει για τα επόμενα έξι χρόνια. Παράλληλα, θα έχει τα δικαιώματα των La Liga και La Liga 2, της Bundesliga 1 & 2, της Ligue 1, του UEFA Nations League, με τα προκριματικά της Εθνικής Ομάδας, και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, με τα Προκριματικά της Εθνικής Ομάδας. Στο μπάσκετ έχει φυσικά τα δικαιώματα της Euroleague.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.