H γραβάτα του Φοίνιξ, τα push ups του Τομ Χανκς και όλα τα παρασκήνια των Οσκαρ

Κώστας Ταστσόγλου10 Φεβρουαρίου 2020

Τα «Παράσιτα» ήταν η ταινία που σάρωσε στα φετινά Οσκαρ, μια τελετή που για ακόμη μια φορά είχε μπόλικα highlights παρασκηνιακού τύπου.

Από την γραβάτα που δεν φόρεσε ο Χοακίν Φοίνιξ και έστειλε κόσμο στον «κουβά» μέχρι τα push ups που έκανε ο 64χρονος Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί, αυτά είναι τα αξιοσημείωτα της χθεσινής βραδιάς, πέρα από τα προφανή.

Τομ Χανκς εσύ super star

Τι και αν είναι 64 χρονών. Ο «Ελληνας» Τομ Χανκς, έκλεψε τις εντυπώσεις όταν άρχισε να κάνει κάμψεις στο κόκκινο χαλί.

Ο Εμινεμ ερμήνευσε το Οσκαρικό του hit

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Αμερικάνος Ράπερ εμφανίστηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το «Lose Yourself», το τραγούδι που του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία «8 Μile», 17 χρόνια πριν.

Φόρα και εσύ μια γραβάτα ρε Χοακίν

Μια από τις πιο τρελές κατηγορίες των Οσκαρ όσον αφορά τις στοιχηματικές κατηγορίες ήταν το αν θα φοράει γραβάτα ο νικητής του βραβείου του Α Ανδρικού Ρόλου. Πολλοί πόνταραν σε αυτό, αλλά ο Χοακίν Φοίνιξ δυστυχώς εμφανίστηκε μόνο με παπιγιόν. Αμάν ρε Χοακίν...

Το photo bomb του Σάλαμετ στην εντυπωσιακή Μάργκοτ Ρόμπι

Μεταξύ μας τώρα, ποίος δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην ίδια φωτογραφία με την Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Τίμοθι Σάλαμετ πάντως πήρε και ένα γλυκό άγγιγμα από σέξι την Αυστραλέζα ηθοποιό, για το photo bomb που της έκανε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.