ΠΑΟΚ: H επιλογή του 4-3-3 και ο Αντόνιο στο σχήμα

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Καστάνης

Ο Λουτσέσκου προϊδέασε χθες με μία σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία, τους παίκτες του, για το γεγονός ότι σε ένα χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, θα παίξουν με τρεις χαφ, με διάταξη 4-3-3. Είναι κάτι που προφανώς θέλει να δοκιμάσει, εν όψει και των ντέρμπι, γιατί μπορεί αυτή η αλλαγή να αποδειχθεί κομβική για την εξέλιξη του κάθε αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λοιπόν προσανατολίζεται σε αλλαγή σχηματισμού και προσώπων στην ενδεκάδα που θα παρατάξει το απόγευμα της Τετάρτης (24/4, 17:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1HD) στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βραζιλιάνος Μάρκος Αντόνιο αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», θέλοντας να τονώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας. «Ανάσες» αναμένεται να δώσει και στον Σουαλιό Μεϊτέ, ενώ για τη μεσαία γραμμή προορίζονται και οι Σβαμπ - Οζντόεφ. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Λουτσέσκου θα δοκιμάσει έναν σχηματισμό με τρεις παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής , κάτι που σπάνια είχε επιλέξει από την έναρξη της σεζόν.

Στην επίθεση, εφόσον επιλεγεί η διάταξη με 4-3-3 και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να είναι εκτός λόγω καρτών, αναμένεται να αγωνιστούν οι Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλιας στα άκρα, ενώ ο Αλί Σαμάτα θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό το σχήμα, πιθανό να επιλεγεί για 40-45 λεπτά. Όταν αποφασίσει να αλλάξει την διάταξη σε 4-2-3-1, τότε οι Σβαμπ και Οζντόεφ θα είναι οι δύο μέσοι και ο Αντόνιο θα παίξει πιο μπροστά από αυτούς.

Επίσης, αναμένεται να πάρουν ανάσες οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπάμπα Ράχμαν που εμφανίζονται ''σκασμένοι'' από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν πάρει στις πλάτες τους. Αριστερά προορίζεται ο Ράφα Σοάρες, δεξιά ο Σάστρε και στο κέντρο της άμυνας οι Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.