Άρης: H ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη, περίπτωση του Σέρχιο Καμέγιο Πέρεθ

Γιώργος Στράντζαλης27 Μαΐου 2022

Με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρη Μάνου κι έχοντας πάρει το...μάθημα με την περίπτωση Μήτρογλου, ο Αρης είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Μία δύσκολη αν μη τι άλλο αλλά ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και προφανώς γνωρίζει πολύ καλά ο Χερμάν Μπούργος, είναι αυτή του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καμέγιο Πέρεθ.

Ο 21χρονος, διεθνής και με την εθνική ελπίδων της Ισπανίας, προϊόν των ακαδημιών των «ροχιμπλάνκος», προέρχεται από μία εξαιρετικά γεμάτη και παραγωγική σεζόν, παίζοντας ως δανεικός στην Μιραντές, ομάδα β΄ κατηγορίας. Σε 35 παιχνίδια είχε 14 γκολ και 4 ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Νωρίτερα έπαιξε στη νέων της Ατλέτικο (έχει συμμετοχές και γκολ και στο Τσάμπιονς Λιγκ των νέων το λεγόμενο Youth League), ενώ έχει σκοράρει και με την πρώτη ομάδα, την σεζόν 2018-2019 σε παιχνίδι απέναντι στο Λεβάντε.

Είναι φορ περιοχής με ύψος 1,77 μ., δεξιοπόδαρος αλλά σκοράρει και με τα δύο πόδια και έχει φοβερή αίσθηση του χώρου κόντρα στους αντίπαλους αμυντικούς. Έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης για δύο ακόμη χρόνια, η αξία του είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, και ένας ενδεχόμενος δανεισμός του στον Αρη θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική, τόσο για τους Κιτρινόμαυρους όσο και τον ίδιο.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Καμέγιο είναι ήδη στο μεταγραφικό ραντάρ άλλων ομάδων που ενδεχομένως κάνουν κίνηση προς την Ατλέτικο για να τον αποκτήσουν. Πρόκειται για τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλμερία και Ειμπαρ, ενώ η Σαραγόσα -σύμφωνα με δημοσιεύματα - φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Ατλέτικο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.