H αποφασιστικότητα, η στήριξη του κόσμου και οι προκλήσεις του Ηρακλή ενόψει Κεραυνού!

Στέλιος Παρθενάκης20 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Ηρακλής παίζει τα ρέστα του στην Κύπρο με τον Κεραυνό. Θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω στη νέα χρονιά και φυσικά πιθανή παρουσία στους ομίλους του BCL θα είναι μεγάλη υπόθεση. 

Οι κυανόλευκοι είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν λίγο με τη φωτογράφιση για το BCL, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι και όλα αυτά πως αντανακλούν στον κόσμο. 

Οι οργανωμένοι από την πλευρά του Ασβεστοχωρίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης (ανάλογη κίνηση έγινε και στην προπόνηση της Παρασκευή), η ομάδα πετάει σήμερα με Ντάνιελ και Τσαϊρέλη όχι απόλυτα έτοιμους αλλά με τη δίψα και τη διάκριση για κάτι καλό. “Στόχος μας είναι οι όμιλοι”, τόνισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και όλα θα κριθούν σε δυο παιχνίδια. 

Η αναμέτρηση θα είναι τηλεοπτική, οπότε τα πάντα μοιάζουν ιδανικά για τον Ηρακλή. Είναι δυο ματς, που αν τα πάρει θα είναι μια σπουδαία επιτυχία ύστερα από 15 χρόνια ευρωπαϊκής ανομβρίας...Οι κατάλληλες συνθήκες υπάρχουν και σαφώς είναι πολύ σημαντικό ότι τα ματς θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.