H απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στον πρόεδρο της Μπεσίκτας

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Επιστολή στον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχχμέτ Τσεμπί, έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου υποστήριξε ότι έδωσε εντολή για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή φιλοξενία και ευχήθηκε να γίνει ένα παιχνίδι παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών, ανεπηρέαστο από κάθε πρόκληση. Μάλιστα, τόνισε πως πρόκειται για ένα ματς με «δύο ομάδες αετών που ξεκίνησαν να πετούν από την ίδια φωλιά».

Αυτή ήταν η απάντηση του Σαββίδη στην επιστολή που δέχθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο προ ημερών, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, «Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Του επισήμανα ότι είμαστε γείτονες, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη. 

Είμαστε όλοι κάτοικοι αυτού του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας υποδεχθούν καλά στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουν στη Κωνσταντινούπολη νικητές. Είναι μονός αγώνας και είναι εύθραυστη κατάσταση».  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.