H αντίδραση του Φορτούνη έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2020

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους παρευρισκόμενους στη μεικτή ζώνη της Τούμπας η αντίδραση του Κώστα Φορτούνη μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός λίγα λεπτά μετά την αναμέτρηση σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες βγήκε από τα αποδυτήρια και πήγε σε χώρο της μεικτής ζώνης, όπου μιλούσε στο τηλέφωνο και μάλιστα πολύ δυνατά. Αυτό που άκουσαν παρευρισκόμενοι είναι να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι και μάλιστα έλεγε για ποιο λόγο πέρασε άλλος παίκτης και όχι αυτός ως αλλαγή.

Ήταν τόσο αισθητή η αντίδρασή του σε όλους, ώστε άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού πήγε προς το μέρος του και του έκανε νεύμα να σταματήσει. Πράγματι ο Φορτούνης ηρέμησε κάπως και μετά από μερικά λεπτά επέστρεψε στα αποδυτήρια. Τώρα το αν αυτό το γεγονός, που δεν πέρασε απαρατήρητο, σχετίζεται με τον αγώνα με την Αρσεναλ και τον αποκλεισμό του, ουδείς το γνωρίζει. Η επίσημη αιτιολογία του αποκλεισμού του είναι πρόβλημα στην ποδοκνημική, χωρίς πάντως να έχει λεπτά συμμετοχής στην Τούμπα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.