H ανικανότητα και τα φερέφωνα

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Η υποκρισία, το θράσος, η ανικανότητα και η γελοιότητα έχουν και όρια. Ομως τα φερέφωνα του Λευτέρη Αυγενάκη και όσοι τιθασεύονται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ο ίδιος λέει, χωρίς κανείς να ενοχλείται (ούτε καν η Ενωση Συντακτών της Αθήνας), τα έχουν ξεπεράσει. 

Μετά την κατάφωρη αδικία σε βάρος των ομάδων της Superleague 2 στη διανομή των χρημάτων από το Στοίχημα, μια αδικία που καταδικάζεται από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, ακόμη και από τις περισσότερες ομάδες της Superleague 1, αλλά και την ΕΠΟ και μετά την καθολική αποδοκιμασία του υφυπουργού Αθλητισμού που χρησιμοποιεί τα χρήματα για να γίνει αρεστός στους “μεγάλους” και τους ψηφοφόρους της εκλογικής περιφέρειάς του, έπιασαν δουλειά οι... ασπάλακες της δημοσιογραφίας για να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τον πιο αποτυχημένο υφυπουργό στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. 

Υποστηρίζουν, χωρίς να ντρέπονται, ότι θα έκαναν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ομάδες της Superleague 2 αν, αντί για αναστολή, αποφάσιζαν να... διακόψουν οριστικά το Πρωτάθλημα. Γιατί; Γιατί, λένε, είναι το πιο διεφθαρμένο στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκθέσεις της Radar. Μάλιστα, προτείνουν “να σταματήσει αυτό το Πρωτάθλημα-τερατούργημα, να... φαλιρίσουν όλες οι ομάδες και να γίνει του χρόνου μια νέα αρχή, με καμιά δεκαριά αληθινά επαγγελματικές ομάδες”. Μάλιστα. Μόνο που ξέχασαν να πουν οι αχρείοι ότι αυτό το τερατούργημα ο ίδιος ο Αυγενάκης το δημιούργησε με την εκπληκτική επινόηση της αναδιάρθωσής του, κομπορημονώντας μάλιστα ότι θα αποτελεί... “επαγγελματικό πρότυπο”. 

Μόνο που ξέχασαν να μας πουν οι παραγγελιοδόχοι του Μαρινάκη ότι την άποψη ότι η Superleague 2 αδικείται κατάφωρα από τον Αυγενάκη την υποστηρίζουν όλοι εκτός μόνο από τον φίλο του τον Μαρινάκη.Μόνο που ξέχασαν να μας πουν οι όψιμα ευαισθητοποιημένοι για την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι οι εκθέσεις της Radar διακοσμούν μονίμως τους κάλαθους των αχρήστων, προφανώς διότι δεν περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά στοιχεία για κανέναν. Εξ ου και το γεγονός ότι ουδέποτε καταδικάστηκε κανείς, ούτε καν κατηγορήθηκε.

 Συνεπώς στηρίζουν το μοναδικό επιχείρημά τους σε μια αρλούμπα και ούτε καν θέλουν ή μπορούν να σκεφτούν ότι αν υπάρχει διαφθορά στα “μικρά” Πρωταθλήματα γι' αυτό υπεύθυνες είναι οι αρμόδιες εποπτικές αρχές και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας. Την οποία πολιτεία στον αθλητισμό εκπροσωπεί ο... δικός τους, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μόνο που ξέχασαν επίσης να μας πουν ότι, με το δικό τους σκεπτικό, η Ελλάδα θα γίνει η μοναδική χώρα στον πλανήτη γη που θα έχει μια επαγγελματική κατηγορία (αν την έχει και αυτή) και καμία άλλη. Ούτε Β', ούτε Γ' Εθνική, ούτε καν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν περιμένουν τη Radar να μας πει ότι διαφθορά δεν “βλέπει” μόνο στη Superleague 2 αλλά στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλήθεια, για το τι γίνεται με τη διαφθορά γιατί δεν ρωτάνε τον καθ' ύλην αρμόδιο, τον... άλλο τον δικό τους; Ντοκτορά έχει επί του θέματος...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.