Υπόθεση Μάρα: H αίτηση αναψηλάφησης του Ηρακλή απορρίφθηκε επειδή δεν είχε υπογραφή δικηγόρου!

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η αίτηση αναψηλάφησης του Ηρακλή στην υπόθεση Μάρα, λόγω απουσίας της υπογραφής του δικηγόρου. 

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να πληρώσει στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή το ποσό των 200.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις κι άλλων πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι πατώντας στην απόφαση αυτή, ενδέχεται να προσφύγουν στο αρμόδιο δικαστήριο απαιτώντας τα χρήματα τους. 

Το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο κατά πλειοψηφία, 2-1,προχώρησε στην απόρριψη της αίτησης ήταν γιατί είχε την υπογραφή του προέδρου της ΠΑΕ, Ευ. Καρπούζη, που δεν φέρει την ιδιότητα του δικηγόρου και όχι από κάποιον πληρεξούσιο δικηγόρο, παρότι, όπως αναφέρεται στην εκδίκαση της υπόθεσης ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τρεις δικηγόρους μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Κούγιας. 

Η πλειοψηφία επικαλείται τον κώδικα ποινικής δικονομίας και σχετικές αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων. Η αίτηση του Ηρακλή, απορρίφθηκε, επομένως, για έναν τυπικό λόγο, χωρίς το δικαστήριο να μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.