H άδεια και σκοτεινή σουίτα στην Τούμπα και το ξέσπασμα στα social media

Metrosport Team31 Ιουλίου 2022

Η φωτογραφία που παραθέτουμε και δείχνει την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη άδεια και σκοτεινή έχει γίνει viral στα social media από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Εκφράζουν την στεναχώρια τους αλλά και την αγωνία τους για την απουσία του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία της ομάδας αλλά τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από το γήπεδο. 

Μέσα από αναρτήσεις εκατοντάδων φίλων του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα πως είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να «επικοινωνήσει» με τον κόσμο και να εξηγήσει το πλάνο και τις σκέψεις του για την ομάδα που από τις 28 Ιουλίου έμεινε εκτός Ευρώπης.

Ο κόσμος φυσικά απαιτεί και μεταγραφές και ζητά ο αποκλεισμός να μην αποτελέσει άλλοθι για τη μη ενίσχυση της ομάδας. Αυτό το ξέσπασμα του κόσμου μέσα από τα social media ήρθε μετά και το τετ α τετ που έγινε στην Τούμπα ανάμεσα σε εκπροσώπους των οργανωμένων με τους Λουτσέσκου, Μπότο, Καρυπίδη, Ινγκασον, Βιεϊρίνια και Κυριάκο Κυριάκο.

 Το μήνυμα των οργανωμένων ήταν σαφές: «Θέλουμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα με συνεχόμενες νίκες. Φροντίστε να το πετύχετε...» τους είπαν και αυτό φυσικά είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την παταγώδη αποτυχία στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.