H 7η θέση, η εμπιστοσύνη του κόσμου και οι σκέψεις για το μέλλον!

Στέλιος Παρθενάκης11 Μαρτίου 2020

Αν κάτι έχει αλλάξει στην φετινή αθλητική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης είναι η επιστροφή του Ηρακλή στην Basket League. Η ταλαιπωρία των οκτώ μαρτυρικών χρόνων τελείωσε και οι κυανόλευκοι κερδίζουν εβδομάδα με εβδομάδα την χαμένη τους αξιοπιστία. Δεν είναι υπερβολικό να ειπωθεί ότι αν δεν συνέτρεχαν λόγοι δημόσιας υγείας την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό θα στηνόταν ένα μεγάλο πανηγύρι.

Όμως, όλος ο κόσμος είναι σε εγρήγορση και ο αθλητισμός δεν είναι πάνω από τη ζωή.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι πολλοί μεμονωμένοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο μόνο και μόνο για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Ακόμα,ο Σύνδεσμος Φίλων Ασβεστοχωρίου, το βράδυ του Σαββάτου, κάνει πάρτι και εκεί θα διαθέτει εισιτήρια, ενώ πολλοί φίλαθλοι ζητούν απ' την ΚΑΕ να βάλει γιγαντοοθόνη έξω απ' το Ιβανώφειο, όπου σκοπεύουν έτσι κι αλλιώς να συγκεντρωθούν και να φωνάζουν για να ακούγονται... μέσα και να μπει "κουπόνι" ενίσχυσης εκεί για να μαζευτούν χρήματα.

Κάτι όμως που λόγω των μέτρων δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί δεν μπορεί να δοθεί άδεια από όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σε αυτή τη φάση.

Αυτές είναι κινήσεις που δείχνουν πως η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει επανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, που έχει όμως απαιτήσεις.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην 7η θέση και θέλει πλέι οφ, ο Ηλίας Καντζούρης έχει πλέον γεμάτο οπλοστάσιο και περιμένει τα προσιτά εντός έδρας ματς, αν και ο Ηρακλής μπορεί κάλλιστα να κερδίσει μέσα στο Λαύριο ή τον ΠΑΟΚ.

Σε άλλα μέτωπα η συμμετοχή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν αφήνει αδιάφορους τους ιθύνοντες του συλλόγου, όπως και επίσης γίνονται διάφορες σκέψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του Ιβανωφείου. Χρόνος υπάρχει, αλλά και ενθουσιασμός για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Επίσης, ο Ηρακλής δεν αποκλείεται να σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ από τη μεριά του ο Ηρακλής θα θέσει ζήτημα στον ΕΣΑΚΕ να περάσει η διαιτησία στην αρμοδιότητά της διοργανώτριας αρχής, αλλά θα πρέπει να υπάρχει συμμαχία όλων των ομάδων της Basketleague.

Εν κατακλείδι, αυτή τη στιγμή το μπασκετικό τμήμα του “Ημίθεου” περιμένει να τις γενικότερες εξελίξεις, αφού υπάρχει σκέψη για όλες τις αγωνιστικές σε όλα τα αθλήματα να πάνε πιο πίσω είτε να αναβληθούν για λόγους δημόσιας υγείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.