Γύρω από αυτούς θα χτιστεί η νέα Γιουβέντους!

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα είναι η Γιουβέντους ύστερα από τον νέο αποκλεισμό από το Champions League, αυτή τη φορά από την Πόρτο.

Η Γιουβέντους αν και επικράτησε με 3-2 της Πόρτο, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League, γι'αυτό ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη, μετράει τον αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ οι επίδοσεις της στο πρωτάθλημα δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση στο -10 από την πρώτη Ίντερ, και στο -4 από την Μίλαν.

Η νέα Γιουβέντους, θα χτιστεί γύρω από τους Φεντερίκο Κιέζα, Ματίας Ντε Λίχτ, Γούεστον Μακ Κένι και Βόιτσεχ Σέζνι. Αυτοί, θα είναι οι «πυλώνες» στην νέα προσπάθεια που προτίθεται να καταβάλλει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα, και να φανεί ανταγωνιστική την νέα σεζόν.

Μεγάλη συζήτηση, υπάρχει και γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς θα υπάρξει συζήτηση στο τέλος της χρονιάς, μιας και το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, λήγει το 2022, αν και οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι ελάχιστες σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Άαρον Ράμσι, θα αποτελέσει παρελθόν ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και συζητήσει με άλλους παίκτες για να βρεθεί η ειδική «φόρμουλα» ώστε να αποχωρήσουν είτε ως δανεικοί, είτε με κανονική μεταγραφή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.