Γυρίζει η Χατζηπαντελή στο GNTM!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Σαφώς καλύτερη είναι η κατάσταση στο άλλο ριάλιτι της φετινής σεζόν ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός στο GNTM. 

Μάλλον το αντίθετο, ανησυχία. Με ποσοστά μεταξύ 17% – 20% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 το ριάλιτι μόδας του STAR αντέχει απέναντι στον μεγάλο ανταγωνισμό της μυθοπλασίας ωστόσο οι αποδόσεις του δεν έχουν καμία σχέση με προηγούμενους κύκλους. 

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση της εκκεντρικής Σοφίας Χατζηπαντελή υπήρξε ελαφρά μεν, αλλά αισθητή πτώση στα ποσοστά. Παρά τη φημολογουμένη παντελή έλλειψη τηλεοπτικής χημείας με τη Βίκυ Καγιά, το μοντέλο που προωθεί την ιδέα της «διαφορετικότητας» θα επιστρέψει και ως coach στο ριάλιτι, αλλά αργότερα και ως κριτής. 

Προφανώς και το GNTM φέτος είναι πολύ περισσότερο σκληρό ριάλιτι και λιγότερο διαγωνισμός εύρεσης του νέου top model της Ελλάδας και η συγκεκριμένη τηλεοπτική περσόνα που δημιουργήθηκε εναρμονίζεται απόλυτα με το εν λόγω τηλεοπτικό περιβάλλον. Υπάρχει και σκέψη αύξησης των εβδομαδιαίων επεισοδίων προβολής του GNTM, ωστόσο, δεν έχει παρθεί αυτή τη στιγμή κάποια οριστική απόφαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.