Γυναίκες ΠΑΟΚ: Παραμένουν «ασπρόμαυρες» Μπασούρη και Ρουμελιώτη

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Για ακόμη μία σεζόν ανανεώσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, η Μαρία Μπασούρη και η Κατερίνα Ρουμελιώτη, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Χαρούμενες εμφανίστηκαν οι δύο παίκτριες του Δικεφάλου μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους στις δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη.

Η 15χρονη μεσοεπιθετικός, Κατερίνα Ρουμελιώτη, αναφέρε πως στόχος, όπως πάντα, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ παρουσίασε το Τσάμπιονς Λιγκ σαν τον μεγάλο πόθο της ομάδας ευελπιστώντας πως θα πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα που αγαπώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου για την άψογη συνεργασία μας. Ευελπιστώ και την φετινή χρονιά να πάρουμε το Πρωτάθλημα, και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League, το οποίο αποτελεί και τον μεγάλο μας πόθο!» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η Μαρία Μπασούρη, για την οποία θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη χρονιά, αφου αποκτήθηκε πέρσι τον χειμώνα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από την πλευρά της τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έφεραν την ανανέωση, ενώ ευχήθηκε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί την φετινή σεζόν.

«Η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και όλες οι παίκτριες μαζί με το προπονητικό τιμ δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους. Εύχομαι μία αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!».

Οι ανακοινώσεις του Α.Σ.:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μπασούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 165cm, ήρθε στον Δικέφαλο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, την φετινή περίοδο είναι έτοιμη για την πρώτη της «γεμάτη» σεζόν στα ασπρόμαυρα.

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Ρουμελιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2007, με ύψος 160cm, και διεθνής με την Εθνική Κορασίδων, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.